FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

EXCLUSIV Tertip prin care CSA Steaua ar putea bloca disputarea meciului de titlu în Ghencea! » Gigi Becali: „Le e frică, fac mișmașuri. E o singură soluție”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2022 17:57 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2022 19:10

FCSB ia în calcul să joace în Ghencea o posibilă finală la titlu contra lui CFR Cluj, conform anunțului făcut ieri de patronul clubului, Gigi Becali. Liderii Peluzei Roș-Albastre se tem că șefii CSA Steaua, administratorii arenei, ar intenționa să mute pe stadion un meci de rugby, programat la Galați, special ca să blocheze duelul din Liga 1. Gigi Becali avertizează: „Să răspundă penal”. 

  • FCSB și CFR Cluj ar putea juca cu titlul pe masă în week-end-ul 21-22 mai. Teoretic, arena Steaua ar trebui să fie liberă la acea dată. 
  • Pe 21 mai, CSA Steaua e programată să o înfrunte în deplasare pe CSM Galați în Liga Națională de Rugby. 
  • Iar echipa din Liga a 2-a încheie play-off-ul pe 14 mai. 

Gheorghe Mustață, liderul fanilor celor de la FCSB, se teme că CSA este dispusă să facă orice pentru a bloca venirea formației lui Gigi Becali și că ar vrea să mute un meci de rubgy de la Galați în Ghencea. „Vor găsi în ziua meciului un meci de rugby”, a avertizat aseară liderul Peluzei Roș-Albastre, conform antenasport.ro. 

Reacția lui Gigi Becali: „Dacă faci asta, ești un om penal”

Gigi Becali a comentat varianta și spune că va lua o decizie finală în privința stadionului abia după meciul direct cu oltenii, în Bănie, în etapa a 8-a. 

„Le e frică că nu au ce să facă. Fac mișmașuri ca să ne oprească. Varianta este să răspundă odată penal pentru mizeriile pe care le fac. Au făcut și în trecut (n.r. la meciul cu U Cluj). Este vădit că tu nu ai nimic stabilit. 

Dacă faci asta, ești om penal, care faci mizerii penale. E treaba lor. Poate face Domnul și nu mai este nevoie să jucăm meci de titlu. Facem doar festivitate și sărbătoare atunci. Sau poate sunt ei campioni până atunci”, a reacționat Gigi Becali, pentru GSP.ro.

Întrebat despre ce altă variantă de stadion  pentru un meci cu titlul pe masă, Becali a spus: „În situația în care noi câștigăm cu Craiova, atunci vom lua o decizie. După asta luăm hotârarea. Atunci se cam știe care e treaba”.

Ce spune CSM Galați, adversara pe care Steaua o va întâlni pe 21 mai, în liga națională de rugby: 

Valentin Ioviță, șeful secției de rugby de la CSM Galați, a declarat azi pentru GSP.ro că exclude ca meciul de rugby cu CSA să fie mutat în Ghencea, dar că deocamdată nu a fost contactat de nimeni de la Clubul Armatei: 

„Nu s-a pus problema. Nu ne-a căutat nimeni, nici oficial, nici neoficial. Ce pot să vă spun eu este că ne dorim să jucăm la Galați. Suntem un club mic, venirea Stelei aici ar fi specială. Nu am putea să acceptăm să jucăm în Ghencea”, a spus Valentin Ioviță, pentru GSP.ro. 

Tertip prin care CSA Steaua ar putea bloca disputarea meciului de titlu în Ghencea! » Gigi Becali: „Le e frică, fac mișmașuri. E o singură soluție”
Imagine de la CSA Steaua - U Cluj, meciul de rugby jucat în Ghencea

Precedentul de care se tem fanii celor de la FCSB 

Mutarea meciului de rugby are un precedent. Pe 24 martie 2022, CSA Steaua ar fi trebuit să joace pe terenul celor de la Universitatea Cluj, în Liga Națională. 

Ardelenii au acceptat ca partida să fie mutată în Ghencea. A fost o victorie la scor a „militarilor”, 82-10.

Citește și alte știri din fotbal:

Arlauskis a reclamat CFR Cluj la FIFA și a câștigat o sumă uriașă! Campioana merge la TAS

Decizie în procesul în care Ionuț Negoiță a fost acuzat de bancrută frauduloasă! Ce se întâmplă cu fostul șef de la Dinamo

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (30)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  22 Aprilie 2022, 00:12

CSA e Csa si nu vreun FC! CSA sa joace in liga Nato pe stadioane facute din banii lor, ai armatei, pentru ca acest stadion, nu este propietatea lor personala, ei doar il administreaza(o idee tammpita, ca armata sa "administreaze" stadioane, ca de picat-ul cu Mig-ul din cer, ne ocupam noi, civilii) si o fac prost, profit $$=zero; Consum=? La MAXIM! Armata sa se ocupe de treburi militaresti si sa lase fotbalul civililor, ca am ajuns de rasul curcilor din NATO cu asa "armata" care in luna Martie, avea acelasi numar de "aeroplane" prabusite ca si Ucraina! Huaaa

contrabas3
contrabas3  •  21 Aprilie 2022, 11:30
Postat de right_wing_resistance_romania pe 21 Aprilie 2022, 07:48

Ai dreptate. Nu el decide. Decide Steaua Bucuresti. Mai nasol pt voi pentru ca nu veti pupa stadionul Steaua din calitate de gazda :))

E adevărat că nu pupăm stadionul - lăsăm pupatul pentru îndrăgostiți sau religioși. Stadionul e făcut din bani publici, așa că e doar o chestiune de timp până FCSB o să joace pe el. :)

158180581397392
Bala Nicolae  •  21 Aprilie 2022, 11:26

TUN DUPA TUN ,TANC DUPA RACHETA DA GIGI. DACA IERA IN UKRAINA IN MOD SIGUR CASTIGA LUPTA CONTRA RUSIEI . PRSEDINTELE ,PRIM MINISTRU , SRI,DNA LE A FOST STRICAT PASTELE DE FRICA LUI GIGI CARE CERE SA JOACE PE GHENCEA SI APOI CU AJUTORUL GENERALILOR SA L TREACA IN PATRIMONIU CA O POSTATA DE TEREN. PRESEDINTELE A APUCAT SA MANINCE OU SI MIEL ASA CA NARE NICI O GRIJA. PA EI GIGI

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close