FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE „Direct pe Ghencea o să jucăm! Nu e cum vor ei” » Gigi Becali și-a făcut planul pentru ultima etapă cu CFR Cluj + Ce spune CSA Steaua

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2022 14:27 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 14:34

După victoria cu CFR Cluj, 1-0, FCSB este la două puncte de liderul din Liga 1, iar în ultima etapă (20-23 mai) meciul dintre cele două s-ar putea disputa cu titlul pe masă.

UPDATE 14:25 » CSA Steaua răspunde după declarațiile lui Becali

Într-un comunicat trimis către GSP.ro, Clubul Sportiv al Armatei a reacționat după afirmațiile lui Becali.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu comentează afirmațiile patronului FCSB, dar vă putem comunica faptul că stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. 

Prioritate în folosirea acestuia o au echipele de fotbal și rugby ale clubului. 

Ca și până acum, orice solicitare va fi analizată în cadrul clubului, iar răspunsul va fi în conformitate cu prevederile legale.

Referitor la faptul că echipa națională a României a jucat pe stadionul Steaua, vă comunicăm că între Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și Federația Română de Fotbal a fost încheiat un protocol de colaborare privind disputarea meciurilor reprezentativei României pe stadionul din Ghencea
- Biroul de presă al CSA Steaua București

Potrivit programărilor, echipa de rugby a celor de la CSA Steaua va juca pe 21 mai, în deplasare cu CSM Galați, iar echipa de fotbal din Liga 2 termină play-off-ul pe 14 mai, în deplasare, cu Hermannstadt.

Gigi Becali: „Vom juca pe Ghencea, nu la Buzău”

FCSB va fi gazdă în ultima etapă, dar meciul cu CFR Cluj nu se va juca pe Arena Națională, fiindcă stadionul a fost închiriat pentru o lună, începând cu 16 mai, pentru a găzdui Saga Festival.

Nelu Varga, nervi și amenințări după înfrângerea cu FCSB: „Vă dau afară pe toți!” » De ce a sunat pe bancă în timpul meciului
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Nelu Varga, nervi și amenințări după înfrângerea cu FCSB: „Vă dau afară pe toți!” » De ce a sunat pe bancă în timpul meciului

După ce MM Stoica a anunțat că FCSB va juca la Buzău, acolo unde a susținut confruntările cu CS Mioveni (3-0) și FC Argeș (2-1), din toamnă, Gigi Becali a dezvăluit că are alte planuri. 

Omul de afaceri reaprinde conflictul cu clubul Armatei și spune că vrea ca meciul decisiv să se joace în Ghencea. Stadionul construit din bani publici e administrat de CSA Steaua, în Liga 2.

„Direct pe Ghencea o să jucăm!. Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor? Facem plângeri peste tot, la DNA, procuratură. Dacă nu ne dau voie, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo.

Arcul de Triumf nu este deocamdată o soluție pentru noi. Are prea puține locuri”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

Și în sezonul trecut, duelul direct cu CFR, din play-off, de pe teren propriu, extrem de important în bătălia pentru campionat, s-a jucat în afara Bucureștiului, la Giurgiu, și s-a terminat 1-1, cu gol marcat de clujeni în minutul 90! La acea vreme, Arena Națională fusese deja predată către UEFA în vederea pregătirii și optimizării ei pentru organizarea de meciuri la Euro 2020.

Arena Națională e indisponibilă. Stadionul Arcul de Triumf se prezentă în condiții excelente, am văzut niște fete care se jucau de-a rugby-ul. (ironic) Dincolo, formidabila echipă a Armatei a umplut stadionul până la refuz în derby-ul cu Hermannstadt.  Acolo are dreptul să joace doar cine are voie. 

Probabil că vom merge la Buzău, acolo vom juca, e un oraș care fierbe pentru echipa noastră. Am demonstrat că suntem din nou Steaua, vă promit că n-o să mai spun niciodată FCSB! Am umplut stadionul, în timp ce ceilalți (n.r - CSA Steaua) au jucat cu curent prin tribune
- Mihai Stoica, manager general FCSB, la Orange Sport
 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Panduru, despre momentul când Panin e sunat pe bancă de Nelu Varga: „Nu cred că îl vom mai vedea, cât e Dan Petrescu acolo”

Ce final de play-off ne așteaptă: va fi război TOTAL! » 7 avantaje CFR Cluj versus 4 pentru FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (173)
hofer
hofer  •  20 Aprilie 2022, 17:43

Jiji a castigat un meci si sa umflat orezul in el, el e Steaua. Hai *** ***!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hofer
hofer  •  20 Aprilie 2022, 17:40

O sa joci pe Ghencea la pastele cailor!... Hahahahaha!...

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  20 Aprilie 2022, 15:10
Postat de fcsarbitrii pe 19 Aprilie 2022, 19:19

tu esti stelist?poate sticlist.

Hahahaha ..ce nimic ai spus ... ma amuza creierele seci si uscate ... se pare ca nici tu nu esti stelist .. 1947 steaua se numea ASA ... in nici un caz csa .. sau steaua ... Si doar o minte creata ca a ta .. ar i cerca sa faca mistouri ... daca nu cunosti .. tine pliscul inchis ca te faci de ras .. precum rasii care zic ca ei sunt echipa din 1947 pentru ca se numesc din pix steaua .. Deci recapitulare : 1947 se naste aceasta echipa . Din 1947 si pana n prezent echipa a totbschimbat numele .. ultimul nume ? FCSB ...din 1947 jucam fotbal .. si jucam doar in liga 1 ... Asa ca va intreb pe voi amatorilor ... cine pana mea sunteti voi .. csa Regal ..?

Vezi toate comentariile (173)
Comentează