FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Panduru, despre momentul când Panin e sunat pe bancă de Nelu Varga: „Nu cred că îl vom mai vedea, cât e Dan Petrescu acolo”

Panin surprins de camerele DigiSport vorbind la telefon în timpul meciului cu FCSB +23   FOTO
Panin surprins de camerele DigiSport vorbind la telefon în timpul meciului cu FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2022 10:33 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 11:24

În timpul meciului CFR Cluj – FCSB 0-1, Cristian Panin, team managerul clujenilor, a fost surprins de camerele TV vorbind la telefon cu patronul Nelu Varga.

Basarab Panduru a comentat imaginea surprinsă de camerele TV și este sigur că Dan Petrescu nu va mai permite să se întâmple un asemenea episod.

Nelu Varga, nervi și amenințări după înfrângerea cu FCSB: „Vă dau afară pe toți!” » De ce a sunat pe bancă în timpul meciului
CFR CLUJ - FCSB 0-1
Nelu Varga, nervi și amenințări după înfrângerea cu FCSB: „Vă dau afară pe toți!” » De ce a sunat pe bancă în timpul meciului

Basarab Panduru, după ce Panin a fost surprins vorbind la telefon pe bancă

„Bine ar fi să nu ne spună cu cine a vorbit, să nu încerce să ne... Am stat cu Reghecampf în vestiar (n.r. – la CS Universitatea Craiova) la aproape toate meciurile. La pauză nu am văzut niciodată să pună mâna pe telefon şi cineva să îi spună ceva. Nu am văzut niciodată asa ceva.

Panin e pus acolo de cineva că să răspundă la telefon. Nu e treaba lui Panin să discute cu analistul. Petrescu a făcut bine. L-a văzut şi a zis «Răspunde. Să fii sănătos, eu îmi văd de treaba mea. După, trebuie să discut cu cine am de discutat, pentru că nu mi se pare normal să văd aşa ceva».

Ce era să facă? Să se certe cu Panin? Să ia telefonul și să-l arunce? Nu se poate aşa ceva. Dacă oamenii ăştia sunt acolo doar ca să răspundă la telefon, e păcat. 

Eu cred că lui Petrescu i se întâmplă pentru prima dată. Apoi a avut o discuție şi nu cred că îl vom mai vedea vreodată pe Panin vorbind la telefon cât e Petrescu acolo”, a spus fostul internațional, la Orange Sport.

Panin e paratrăsnetul de la CFR Cluj

Ediția tipărită de azi a Gazetei Sporturilor scrie că Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, a fost cel care l-a sunat pe bancă pe team-managerul Panin în timpul jocului, ca să-i transmită că nu-i plăcea nimic din ceea ce vedea pe teren. 

Panin e omul de legătură al patronului în timpul partidelor. Tot pe el l-a sunat în timpul unui meci cu Malmo, din preliminariile Champions League, și i-a cerut să-i transmită antrenorului Iordănescu să-l înlocuiască pe Arlauskis. Lituanianul greșise la golul pe care-l marcaseră suedezii. Panin nu a dat ordinul mai departe către Edi. Nelu Varga a realizat că angajatul lui îi ignora comanda, așa că după partida aceea l-a dat afară. 

După câteva zile, la insistența altor persoane din conducere, proprietarul clubului a revenit și l-a reangajat pe fostul fundaș stânga al CFR-ului.

VIDEO Dan Petrescu, nemulțumit după CFR Cluj - FCSB 0-1: „Nu înțeleg cum poți da cartonaș roșu într-un asemenea moment!”

Citește și:

Ce final de play-off ne așteaptă: va fi război TOTAL! » 7 avantaje CFR Cluj versus 4 pentru FCSB

7 SCURTE: Victimele de la CFR și ruptura de realitate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
202094105015534
Marika Benche  •  19 Aprilie 2022, 15:47

Campionatul ,,sa relansat,, si a ,,devenit si mai spectaculos,, , ,,o placere ,, sa te uiti la tv .

therealreddog33
therealreddog33  •  19 Aprilie 2022, 14:53

Ca de obicei, "profesionalism" balcanic. Joc și eu fotbal la nivel amator, înainte de meci strângem toate telefoanele într-o punga, le mai luam după meci. Inclusiv antrenorul. Cine vb la tel la incalzire în timpul jocului sau imediat dupa: amenda. Nu ar putea face și ăștia la fel? Ar fi mult mai simplu, nici "patronii" cocalari nu ar mai avea ce obiecta..

chronic_6_0
chronic_6_0  •  19 Aprilie 2022, 14:18
Postat de octavianus pe 19 Aprilie 2022, 13:27

La cat fotbal a jucat CFR Duminica putea toata banca sa-si ia telefoanele si sa se uite pe net sau sa vorbeasca acasa cu familia. Altele sunt problemele acolo si se vede cu ochiul liber ca sunt in cadere libera, nu leaga nimic, cred ca au avut un singur sut pe poarta, cel de la ultima faza asa ca a fost timp berechet pentru telefoane.....cred ca acest final de campionat va fi "arbitrat" de Craiova, cine scoate puncte cu oltenii are prima sansa.

felicitari rapidului! ati revenit frumos in liga 1, chiar daca nu suport personajele de tipul sapunaru

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close