FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - SEPSI 0-1

PETROLUL - SEPSI 0-1 // Un jucător a fost bulversat de decizia arbitrului: „Ne-a băgat la vestiare 10 minute, «Hai înapoi încă 4 minute» și apoi «Duceți-vă acasă!»”

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 19:49

PETROLUL - SEPSI 0-1 // Ștefan Bărboianu (32 de ani), fundașul dreapta al prahovenilor, a comentat incidentele petrecute în finalul jocului din „sferturile” Cupei României, când centralul Iulian Călin a trimis cele două formații la cabine.

  • În minutul 89, Niczuly, portarul oaspeților, a exagerat cu tragerile de timp și a provocat furia fanilor ploieșteni. Mai multe obiecte au fost aruncate în direcția lui, apoi a început un cor reprobabil al scandărilor xenofobe. Iulian Călin nu a tolerat comportamentul și a trimis jucătorii la vestiare timp de 10 minute. (Detalii, AICI)
  • Dinamo și Sepsi sunt echipele care s-au calificat până acum în semifinalele Cupei României.
  • Pentru celelalte două locuri se luptă Poli Iași și Craiova & Hermannstadt și FCSB.

„Dacă voia, putea să oprească meciul din minutul 50, așa ne-a spus, că de atunci au început anumite scandări în tribune. Așa, mai erau 2 minute până la final. Ne-a băgat la vestiare 10 minute, «Hai înapoi încă 4 minute» și apoi «Duceți-vă acasă!» Aș dori să nu-mi exprim părerea despre arbitraj, să aibă baftă în continuare”, a declarat Bărboianu, la TV Digi Sport.

„Nu cred că au fost incidente atât de grave încât să perturbe desfășurarea jocului. A fost o mică pauză care, sincer să fiu, ne-a ajutat. Dar nu e treaba mea, nu știu dacă ne face cinste”
Leo Grozavu, antrenor Sepsi

VEZI ȘI:

Petrolul Ploiești - Sepsi Sf. Gheorghe 0-1 // VIDEO Cunoaștem a doua semifinalistă din Cupa României! Meci cu incidente la Ploiești

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
amicu
amicu  •  05 Martie 2020, 11:23

de ce nu se intrerup meciurile cand se strica "la olteni xx la olteni", "moldoveni *** moldoveni", "*** ***"?????? alea nu sunt xenofobe, sau suntem noi prea sclavi? De unde stiu arbitri romani ce se canta si scandeaza la meciurile de la sf gheorghe sau miercurea ciuc???? Daca si ei sunt xenofobi la randul lor????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1578362032478810
Tihamér Takó  •  05 Martie 2020, 09:18

NU rasismului ! Nu au dreptate nici Barboianu nici Grozavu ! Incidentele au fost foarte grave! Sportul promoveaza respectul ,fair playul si nu rasismul sau xenofobia.Cum poti eticheta o echipa romaneasca ca fiind una de ***...cum poti invita jucatorii unei echipe romanesti,sa plece din tara...cum poti denigra o tara vecina ca Ungaria,care este din multe puncte de vedere,mai ales in sport,mult in fata noastra!Rusine Ploiesti !Si mai aruncati si pe teren cu intentia de accidentare a jucatorilor.Ce au gresit jucatorii covasneni? Ati luat pe drumul celor de la Dinamo...nu meritati sa va promovati ! Dumnezeul va bate..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stfb
stfb  •  05 Martie 2020, 04:28
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Prima data citisem kids , gata eram sa te calc in picioare digital ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează