FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI IAȘI

POLI IAȘI - CFR CLUJ. Ciprian Paraschiv, savuros după o tragere la sorți ghinionistă pentru Poli: „Nu ajunge preotul, trebuie adus exorcistul!”

Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași
Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 19:12 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 19:40

Norocul nu pare să îi zâmbească deloc lui Poli Iași în aceste momente. Moldovenii au pierdut în mod uluitor meciul cu Viitorul din Liga 1, după ce nocturna i-a lăsat baltă, iar acum au fost cuplați cu cel mai greu adversar posibil în faza „16-imilor” Cupei României, CFR Cluj.

Lista duelurilor din „16-imile” Cupei României poate fi văzută AICI

Poli, care în sezonul trecut a ajuns în semifinalele Cupei, acolo unde Sepsi a învins-o în dublă manșă (scor 1-5 și 0-3), ar fi putut pica cu echipe precum Sânmartin, Hușana Huși sau Progresul Spartac, însă în calea sa a fost extrasă campioana Ligii 1, CFR Cluj

Ciprian Paraschiv: „În condiții «de pace», ar fi fost o tragere la sorți fericită”

Ciprian Paraschiv, președintele echipei, a pus tot ce se întâmplă cu echipa în aceste momente pe seama ghinionului și spune că meciul ar fi fost mult mai spectaculos dacă prezența spectatorilor ar fi fost permisă.

„Ca să glumesc, după tragerea la sorţi din Cupa României în care am fost în urnă cu capii de serie şi am fi putut cădea cu o echipă din Liga a 3-a, îmi spunea un prieten că nu ajunge doar să aducem preotul la stadion, ar trebui adus exorcistul.

Păcat că acest meci cu campioana CFR Cluj nu se va juca cu spectatori, în condiţii «de pace» ar fi fost o tragere la sorţi fericită. Pentru că CFR este campioana României şi ieşenii şi-ar fi dorit să vadă un meci frumos”, a spus Paraschiv pentru ProSport.

VIDEO Stoican: „La Iași m-am milogit de conducere să monteze aspersoare, ca să nu mai ud terenul cu furtunul”

Citește mai multe știri despre Poli Iași:

Andrei Cristea, mesaj-manifest către conducerea lui Poli Iași: „Interese și gânduri meschine” + Pancu, taxat: „Am primit un mesaj penibil”

Prima reacție oficială de la Poli Iași, după ce Craiova l-a ispitit pe Daniel Pancu: „N-ar fi bine pentru el”

Playtech: BOMBĂ! Ce a spus Monica Pop despre modul în care s-a vindecat Cătălin Botezatu. Mesajul este clar


Comentarii (2)
jabs
jabs  •  10 Noiembrie 2020, 09:58

sa jucati la amiaza !!!!:)))))))))))))))

jabs
jabs  •  10 Noiembrie 2020, 09:58

Sa i inchida definitiv gura lui preainganfatul pancone zis antrenorul zero

Vezi toate comentariile (2)
Comentează