FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Andrei Cristea, mesaj-manifest către conducerea lui Poli Iași: „Interese și gânduri meschine” + Pancu, taxat: „Am primit un mesaj penibil”

Andrei Cristea
Andrei Cristea

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 17:09 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 17:28

Andrei Cristea (36 de ani), atacantul lui Poli Iași, a lansat un atac dur către conducerea echipei și asupra antrenorului Daniel Pancu (43).

Pancu a decis să îl lase pe veteranul atacant în afara lotului pentru partida pe care Poli a jucat-o astăzi la Voluntari, pierdută drastic, 0-4, iar Cristea a declarat că nu îi înțelege decizia.

Andrei Cristea: „Nu înțeleg ce dorește Pancu de la noi”

„Nu înţeleg ceea ce doreşte el de la noi. Ne dorim să fim cât mai uniţi, să nu mai fim dezbinaţi. Când antrenorul a fost cu jucătorii şi a creat o atmosferă de performanţă doar atunci am putut să facem rezultate. Nu înţeleg ce vrea. Am primit un mesaj penibil la ora 7 dimineaţa că nu mai fac parte din planurile lui. Încasăm foarte multe goluri. Nu mai ştiu care este situaţia, probabil voi primi un alt sms, probabil aşa se lucrează, nu ştiu, nu înţeleg”, a declarat Cristea, potrivit TV Telekom Sport.

Vârful și-a continuat reproșurile: „Tratamentul care mi s-a aplicat din partea anumitor pesoane mi s-a părut injust, fără niciun fel de motivare logică şi din păcate uitaţi că echipă alunecă uşor şi lucrurile nu sunt în regulă deloc. Sunt lucruri de neînţeles, fără niciun fel de logică. 

Am fost acuzat că nu m-aş pregăti, vă daţi seama că la vârsta mea, la 36 de ani, este ultimul lucru care mi se poate întâmpla fiindcă altfel nu aş mai fi jucat la nivelul ăsta şi cu siguranţă nu aş mai fi fost nici golgheterul echipei. Îmi pare rău că se întâmplă astfel de lucruri, probabil în spatele lor stau alte interese şi gânduri meschine care din păcate pe noi ca şi club ne trag foarte mult în jos”.

Nu cred că problema la echipa asta a fost Cristea, din contră. Eu de multe ori am încercat să susţin fiecare antrenor care a fost, fiecare jucător tânăr care a venit, am încercat să îmi fac treaba pentru club 
- Andrei Cristea, Poli Iași

Cum și-a motivat Pancu decizia

După ce a numit lotul cu care avea să atace meciul cu FC Voluntari, Daniel Pancu a oferit o explicație pentru excluderea lui Cristea. Potrivit spuselor antrenorului, atacantul a fost lăsat în afara lotului din cauza lipsei motivației și entuziasmului.

„E o decizie a mea legată strict de forma lui sportivă, de motivație, de entuziasmul lui din acest moment. La mine, lucrurile sunt clare. Toți jucătorii, indiferent de vârstă sau valoare, sunt tratați egal. Am considerat că în acest moment el nu e fericit. Sper să-și revină cât mai repede, să se antreneze, să fie la capacitatea lui maximă, să fie liderul vestiarului și nu am nicio problemă. 

Luni luasem decizia să renunț la el, pentru că cu trei zile înaintea meciului cu Viitorul a părăsit antrenamentul fără să-mi spună. Luni i-am și trimis mesaj, pe telefon, pentru a rămâne acel mesaj”, spunea Pancu acum 2 zile.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Pancu îl refuză pe Rotaru: „Nu sunt pregătit să mă bat la titlu”. Ce variante mai are Craiova

Sursa tensiunii de la CFR Cluj: „Ne-ai cerut să-i cumpărăm și nu i-ai băgat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
steaua.libera
steaua.libera  •  07 Noiembrie 2020, 22:41

CRISTEA merită statuie la Iași

deusdat
deusdat  •  07 Noiembrie 2020, 21:30

Nu te lăsa, Pancone, acest Cristea e trompeta Iașiului, rablagit, indolent, obraznic, stâlp de cârciumă, n-are ce căuta la o echipă de Liga 1. Strică vestiarul și distruge echipa. Scapă cât mai repede de el. Locul lui e la Biruința Boroaia în cel mai bun caz.

enigmaticul
enigmaticul  •  07 Noiembrie 2020, 19:47

Auzi și ”marele” ăsta antrenor, ce poate să-i spună lui Cristea, cică ”Am primit un mesaj penibil la ora 7 dimineaţa că nu mai fac parte din planurile lui”. L-aș întreba pe antrenorul ăsta de 2 bani, care sunt acele ”planuri” ale lui, din care Andrei nu mai face parte? Bănuiesc că este vorba despre acel plan de a lua în fiecare meci cel puțin 4 goluri, că altceva nu am văzut, de când antrenează echipa acest ”titan” al antrenoratului. Ești penibil omule! Andrei valorează de șapte ori mai mult decât tine, la clubul ăsta. Cred că n-ar strica să-i lași pe toți și să mergi la Craiova, oricum ești o ”apă și un pământ”.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează