FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - POLI IAȘI 4-0

FC VOLUNTARI - POLI IAȘI 4-0, Etapa #10 din Liga 1 » Un nou rezultat umilitor pentru echipa lui Pancu

FC VOLUNTARI - POLI IAȘI 4-0 +10   FOTO
FC VOLUNTARI - POLI IAȘI 4-0

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 17:01 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 17:47

FC Voluntari a învins Poli Iași cu scorul de 4-0 și a urcat pe poziția a noua în clasament. Ieșenii au încasat în total 28 de goluri în primele 10 meciuri ale acestui sezon al Ligii 1!

Vezi aici programul etapei #10 din Liga 1

A fost al 5-lea meciîn care Poli Iași încasează 4 goluri în această ediție a Ligii 1

Ilfovenii au deschis scorul încă din minutul 5, prin Cosmin Achim, și au majorat avantajul în minutul 34, prin reușita lui Marcelo Lopes. În repriza secundă, Vlad Achim a reușit dubla (52), iar Adi Popa a stabilit scorul final în minutul 58, cu un șut superb. 

Pentru echipa lui Daniel Pancu este a cincea înfrângere consecutivă în campionat, răstimp în care a marcat un singur gol! Moldovenii au ajuns la 28 de goluri încasate în acest sezon, fiind de departe echipa cu cea mai slaba apărare. 

FC Voluntari nu mai marcase de pe 3 octombrie, de la victoria cu 3-2 împotriva Astrei. Victoria la scor de azi o urcă pe poziția a noua a clasamentului Ligii 1.

+6 FOTO

FC VOLUNTARI - POLI IAȘI 4-0

FC VOLUNTARI - POLI IAȘI, echipe de start:

FC Voluntari: Rîmniceanu – Costin, Achim, Armas, Al. Vlad – Varzim, De Lucas, I. Gheorghe – M.Lopez, Ad. Popa, Grădinaru
Rezerve: Rodriguez, Ozkara, Kocic, Anderson,  Mihai, Borțoneanu, Eric, Stoica, Betancor
Antrenor Mihai Teja

Poli Iași: Bosz – Onea, Frăsinescu, Bexevanos, Bușu – Passaglia, Saizu, Breeveld – Platini, Zajmovic, Vanzo
Rezerve: Axinte, Chacana, Cabral, De Iridondo, Stan, Mensah, Angiulli
AntrenorS: Daniel Pancu

Stadion: Anghel Iordănescu (Voluntari)
Arbitru: Avram Marius (Bucureşti) // Asistenți: Marica Mihai Marius (Bistriţa) și Gheorghe Bogdan (Bucureşti)

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Dezvăluiri din culisele scandalului nocturnei de la Poli Iași: „Îmi dai salariu sau nu va fi liniște!” » Cine a devenit principalul suspect

Andrei Prepeliță și Adi Popa au încălcat recomandarea UEFA pe timp de pandemie! Neymar a comis-o și el

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
deusdat
deusdat  •  07 Noiembrie 2020, 20:27

Se vede mâna lui Pancone...

viforul
viforul  •  07 Noiembrie 2020, 19:07
Postat de gilldart pe 07 Noiembrie 2020, 15:50

dar vad ca uiti imaginea cu milogeala celor de la iasi cerand sa joace cu Steaua din liga 1 si viitorul,chiar daca cele 2 echipe erau pline de covid. in viata totul se plateste. sansele sa va salvati de la retrogradare sunt sub zero. efectiv pierdeti la scos cu mai toate chipele. cum bah sa iti dea voluntari 5-0 si tu sa te plangi de o faza? wtf?

Bai flăcău, nu ai înțeles. De ce nu greșesc arbitrii invers? De ce nu joaca Iasul in 11 și ceilalți in 10? De ce nu începe meciul de la 1-0 pentru Iași? Asta una la mana, a doua: nu s-au milogit sa joace cu FCSB sau Viitorul. Așa zice regulamentul. La fel cum zice și cu nocturna! De aceea n-am înțeles milogeala jucătorilor de la Viitorul pe teren. Era foarte clar! Iar pe pușcăriaș nu l-am înțeles nici atit! Se bucura de parca i-au scurtat pedeapsa! Pai pentru el era destula lumina, mai multă chiar decat unde a foat in concediu o perioada! Și in al treilea rând, nu contează ca ai pierdut cu 1-0, 2-0, 14-0. Tot atâtea puncte ai. Foarte puțin contează golaverajul. Problema e de ce au pierdut? O fi și pentru ca s-au făcut greșeli împotriva lor? Hm......, hai ca te-am zăpăcit. Nu știu dacă faci fata la citit mai mult de 4 rânduri. Ma rog, in cazul asta revin-o mîine și continua............

viforul
viforul  •  07 Noiembrie 2020, 18:10
Postat de redshow pe 07 Noiembrie 2020, 16:27

Satul ăla nu ar trebui sa aibă echipă în liga 1. Cea mai mare performanță a lui Pancu rămâne bătaia încasata de la Tamaș

De care sat vorbești? Dăbuleni ?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close