Comentarii (9)
steaua.libera  •  07 Noiembrie 2020, 22:41

CRISTEA merită statuie la Iași

deusdat  •  07 Noiembrie 2020, 21:30

Nu te lăsa, Pancone, acest Cristea e trompeta Iașiului, rablagit, indolent, obraznic, stâlp de cârciumă, n-are ce căuta la o echipă de Liga 1. Strică vestiarul și distruge echipa. Scapă cât mai repede de el. Locul lui e la Biruința Boroaia în cel mai bun caz.

enigmaticul  •  07 Noiembrie 2020, 19:47

Auzi și ”marele” ăsta antrenor, ce poate să-i spună lui Cristea, cică ”Am primit un mesaj penibil la ora 7 dimineaţa că nu mai fac parte din planurile lui”. L-aș întreba pe antrenorul ăsta de 2 bani, care sunt acele ”planuri” ale lui, din care Andrei nu mai face parte? Bănuiesc că este vorba despre acel plan de a lua în fiecare meci cel puțin 4 goluri, că altceva nu am văzut, de când antrenează echipa acest ”titan” al antrenoratului. Ești penibil omule! Andrei valorează de șapte ori mai mult decât tine, la clubul ăsta. Cred că n-ar strica să-i lași pe toți și să mergi la Craiova, oricum ești o ”apă și un pământ”.

persanu  •  07 Noiembrie 2020, 19:09

Cristea , mai lasa si pe altii sa jaoce varule ca esti slab rau de tot ... nu ca ai fi fost tu vreun jucator mare ... dar mai lasa-ne ... toti va credeti Ibrahimovic ??? Te dai mare golgheter , pai normal ca se face jocu pe tine , si normal ca din 10 ocazii dai unu doua goluri ca ai cat de cat experienta , dar esti slab rau de tot cu om langa tine ... Si Pancu saracu ... :))))) =)))))))) Altu de ca imi este mila ... O sa fie si asta genu de antrenor care retrogradeaza echipe ... veti vedea. E prea plin de el si habar nu are de antrenorat ... daca ca jucator a reusit , m-as mira sa reuseasca ca antrenor ... macar la nivelul nostru al ligii 1. Eu nu stiu ce este in capul alora de ii pune pastia antrenori ... ia ma echipa din liga 4 si promoveazo pana in liga 3,2 ... ia apoi alta echipa si fa la fel. Dupaia ia una din liga 2. De prin subsolul clasamentului ... toti bashinoshii astia vor echipe gata facute , cu salarii mari jucatori , bani la indemana si ei sa vina sa fluiere de doua ori la antrenamente :)))) Isi bat joc de suporteri ca la circ ... si dupaia vor respect. I-am mai auzit eu pe unii " Nu pot eu sa iau echipa din liga 2,3 e prea greu " :)))))) Iai pastia din liga 1 sa ii duci in jos , ca in sus nu aveti nici o sansa. Pe croitoru nu-l mai vad sa se bata cu pumnu in piept ca ce bun e el si ce echipa are si ia dat afara din europa descultii aiaa ... Mai are dreptate si ciobanu , ce ma sa las echipa pe mana la specialisti , uitativa ce fac specialistii :

Marian Sauciuc  •  07 Noiembrie 2020, 18:57

Mă întreb ce caută PANCU antrenor la IAȘI? Este aiurea numirea lui ,vezi doamene candida pe listele de consilieri ai capitalei și a renunțat pentru a duce IAȘUL în B!.Pot spune că sunt de mic copil fan al Poli IAȘI ,Oare Pancu știe de SIMIONAȘ ,CUPERMAN ,VASILE IANUL ,IORDACHE,portar mare,INCZE ,LUPULESCU și toată echipa care juca fotbal de placere.Cum el mare antrenor, renunță la cel mai bun jucător?se vede ce bine antrenează că numai la scoruri de neprezentare ia bătaie........

andy_2008  •  07 Noiembrie 2020, 18:57

Pancu e zero ca antrenor,pe unde se duce produce doar scandal.

valentindragobete  •  07 Noiembrie 2020, 18:55

Panciu este o jena de antrenor, dupa ce poli a bătut pe fcsb il numea pe Cristea " Ștefan cel mare " iar acum n-are motivatie ! Dați-l afara pe prost pana nu muriți de tot, soldovenilor !

gilldart  •  07 Noiembrie 2020, 18:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

standart  •  07 Noiembrie 2020, 18:11

Cristea legat la ochi are loc în orice lot din liga 1! Poate nu mai joacă 90 de minute, dar când e în teren se vede.

Comentează