FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

UPDATE Pancu îl refuză pe Rotaru: „Nu sunt pregătit să mă bat la titlu”. Ce variante mai are Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 12:52 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 15:05

Cristiano Bergodi și-a dat demisia de la CS Universitatea Craiova. Conducerea oltenilor s-a mișcat repede și s-a orientat spre Daniel Pancu (43 de ani), fostul fotbalist-emblemă al Rapidului, în prezent sub contract cu Poli Iași! Însă tehnicianul din Copou, într-un răspuns dat astăzi, nu-i lasă speranțe lui Mihai Rotaru. 

UPDATE ora 15:00. Pancu o refuză pe Craiova

Într-o primă reacție pe subiect, Daniel Pancu nu a negat interesul Craiovei, dar a ținut să sublinieze că nu se pune problema să plece acum din Copou: „În primul rând, Poli Iaşi mi-a oferit şansa de a antrena în Liga 1, aşa că nu am cum să plec, indiferent de unde mi-ar veni o ofertă în acest moment.

Legat de Universitatea Craiova, nu sunt cu capul în nori să mă văd suficient de pregătit să iau titlul. Deoarece Craiova trebuie să ia campionatul. Peste vreo doi ani mai vorbim despre mine într-o astfel de situaţie, poate şi mai repede, dar nu acum. În acest moment sunt dedicat 200 la sută proiectului de la Iaşi”.

După refuzul lui Pancu, Rotaru se poate orienta spre Edward Iodănescu sau Eugen Neagoe, doi antrenori liberi de contract aflați pe lista scurtă a patronului oltean. 

Știrea inițială:

Oltenii sunt lideri în Liga 1, cu 25 de puncte în 10 meciuri, dar Cristiano Bergodi a anunțat că pleacă, după a doua înfrângere din acest sezon, 0-1 contra Chindiei. Oltenii sunt gata să accepte demisia italianului și Mihai Rotaru știe deja ce antrenor vrea să aducă.

Craiova îl vrea pe Daniel Pancu

Favoritul finanțatorului oltenilor este Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, susține playtech.ro.  Între tehnician și Mihai Rotaru ar fi avut deja loc primele discuții și rămâne de văzut dacă acesta ar fi dispus să plece de la moldoveni pentru a încerca să aducă titlul în Bănie.

Rotaru se orientează din nou spre un antrenor din zona retrogradării, după ce pe Bergodi îl luase imediat după ce fusese dat afară de la Voluntari, echipă căzută în play-out în sezonul trecut. 

UPDATE Pancu îl refuză pe Rotaru: „Nu sunt pregătit să mă bat la titlu”. Ce variante mai are Craiova
Daniel Pancu

Dacă accepta oferta Craiovei, Pancu ar putea prelua echipa imediat și ar avea avantajul că următorul meci este programat pe 21 noiembrie, cu FC Botoșani. Astfel, ar avea destul timp pentru a cunoaște echipa și pentru a le transmite jucătorilor ideile sale. 

Pancu a venit la Poli Iași înaintea acestui sezon. După 9 meciuri, moldovenii sunt pe 13 în Liga 1, cu 9 puncte (3 victorii și 6 înfrângeri). Înainte, fostul atacant a mai antrenat-o pe Rapid, pe care a promovat-o până în Liga 2, și pe FC Voluntari, în sezonul 2015-2016, având un egal și o înfrângere.

Poli Iași, cea mai slabă apărare

În acest sezon Poli Iași are cea mai slabă apărare, încasând 21 de goluri în 9 etape. A luat de patru ori câte patru goluri, de la FC Botoșani, Gaz Metan, Sepsi și Astra. Cea mai importantă victorie a fost cu FCSB, 5-2. 

2,27e media de goluri primite pe meci a lui Poli Iași

33,33%e media punctelor obținute de Poli Iași în acest sezon

Alte trei posibile variante    

Dacă nu reușește aducerea lui Pancu, finanțatorul Craiovei îl are ca variantă și pe Edi Iordănescu. Pe care l-a mai dorit în primăvară, când acesta era încă la Gaz Metan. Dar atunci situația era complicată din cauza unor salarii și prime pe care tehnicianul le aștepta de la medieșeni.

Nici acum nu-i va fi ușor. Edi s-a înțeles de mai mult timp cu Astra, fără să fi semnat vreun act, însă tărăgănează plecarea la Giurgiu din cauza soției gravide, alături de care vrea să fie până ce va naște. Avantajul acum? Vine o pauză de două săptămâni, dedicată echipei naționale.

Pe lista oltenilor se află inclusiv Eugen Neagoe, un antrenor la îndemână, liber de contract. Avantajul său? A fost jucător al Craiovei, are susținerea fanilor și cunoaște foarte bine clubul și mediul din jurul acestuia. La fel, Gică Craioveanu, actualul director de imagine, care are putea fi „soluția internă". Poate nu cea mai fericită, întrucât „Grande”, deși deține licența PRO, n-a mai antrenat. Dar una "de avarie", până la instalarea unui tehnician de top. 

VIDEO  Ionuț Stroe, despre revenirea suporterilor pe stadioane: „Nimeni nu se joacă cu sănătatea publică!”

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova:

Prima reacție a Craiovei după demisia lui Cristiano Bergodi: „E treaba lui! Vor mulți antrenori să vină”

CS Universitatea Craiova - Chindia Târgoviște 0-1. Postul lui Bergodi, țintit în direct, de un omolog din Liga 1: „Nu am trecut ca gâsca prin apă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (95)
dansy
dansy  •  09 Noiembrie 2020, 15:41
Postat de viforul pe 07 Noiembrie 2020, 16:23

Una dintre cele mai intalnite greseli in limba romana este legata de folosirea corecta a lui “a fi”. 1. Nu e corect: Fi cuminte! Sa fi punctual. Sa nu fi trist. Nu fii fraier! Dar e corect: Fii cuminte! Sa fii punctual. Sa nu fii trist. Nu fi fraier! Sa fi stiut ce pierd, n-as fi lipsit. De ce? Se foloseste "fii" doar la imperativ afirmativ (fii cuminte) si la conjunctiv afirmativ sau negativ (sa fii punctual / sa nu fii trist). In toate celelalte situatii, se foloseste fi. 2. Este incorect sa spui: Cand am venit la tine, tu plecasei deja. Dar este corect sa spui: Cand am venit la tine, tu plecasesi deja. Asa ca băiețaș, nu te mai lua după Cirtu...... Cea de a doua facultate a fost de fapt tot prima făcută încă o data? Pentru ca n-ai înțeles nimic in cei 4 ani?

Mai prostanacule vad ca ai cautat pe net despre verbul "a fi" si tot nu ai inteles nimic.Care din exemplele pe care le dai despre verbul "a fi" le-am folosit eu?Forma folosita de mine nu a fost la imperativ sau conjunctiv ci a fost o forma constanta a verbului "a fi"dar cred ca tu habar nu ai ce inseamna asta.Ca sa intelegi totusi forma folosita de mine nu trece de la de la persoana intai la persoana a doua sau a treia.Asa ca mai bine tacea si filozof ramaneai ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

988283304983434
Victor Iacob  •  09 Noiembrie 2020, 01:16
Postat de antihotie pe 08 Noiembrie 2020, 15:43

Solutii: 1 Bergodi 2 Neagoe, 3Mangia

Pancu va retrograda

988283304983434
Victor Iacob  •  09 Noiembrie 2020, 01:15
Postat de Pan Eugen pe 08 Noiembrie 2020, 12:37

Cum baaaa, sa te duci la un nimeni ca Pancu si sa-l rogi sa-ti fie antrenor, dar savte refuze? Mai mare umilinta decat asta n-am trait decat pe vremea infractorului arestat Mititelu. Rotarule dispari la steau ta!

Juca mai bine cu Papurā

Vezi toate comentariile (95)
Comentează
Close