FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CHINDIA 0-1

CS Universitatea Craiova - Chindia Târgoviște 0-1. Postul lui Bergodi, țintit în direct, de un omolog din Liga 1: „Nu am trecut ca gâsca prin apă”

Postul lui Bergodi la Craiova, țintit de Săndoi
Postul lui Bergodi la Craiova, țintit de Săndoi

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 22:53 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 00:34

CS Universitatea Craiova a pierdut meciul de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, scor 0-1 (D. Popa 30 pen.), și poate încheia etapa cu numărul 10 pe locul secund în Liga 1. Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul oaspeților, nu și-a ascuns intenția de a antrena în Bănie, înainte să afle că Bergodi și-a dat demisia (Detalii AICI).

Vezi aici programul etapei #10 din Liga 1

„Am avut ocazii foarte clare de a înscrie, dar nu am reușit să finalizăm. La un moment dat lucrurile puteau să se complice. Au avut ocazii prin Ofosu, Mamut, Ivan. Dar și Neguț și Dumitrașcu puteau să înscrie în prima parte, nu știu ce a făcut acolo, a vrut să dea scăriță. A fost un joc spectaculos. Noi încercăm să jucăm și ofensiv când putem, de asta folosim și doi atacanți. Cred că suntem singurii care facem asta”, a declarat Emil Săndoi la Look Sport. 

CS Universitatea Craiova - Chindia Târgoviște 0-1. Postul lui Bergodi, țintit în direct, de un omolog din Liga 1: „Nu am trecut ca gâsca prin apă”
Emil Săndoi

Emil Săndoi vrea la Craiova

„Azi au fost două echipe cu obiective diferite. Craiova nu poate să își propună altceva decât câștigarea titlului. Noi ne-am salvat totuși de la retrogradare. Cu un ochi râd și cu altul plâng. Nu am fost un jucător oarecare aici. Am 15 campionate jucate, campionat câștigat, cupe. M-am sacrificat mereu pentru echipă. 

Încerc de fiecare dată, pe lângă postul de la Chindia, să reprezint și Craiova fotbalistică așa cum se cuvine. Cine știe (n.r. dacă va antrena la CS Universitatea). În fotbal e posibil orice. Orice jucător care a jucat aici ar vrea să facă parte. Cu atât mai mult eu, care nu am trecut pe la Craiova ca gâsca prin apă”, a spus Săndoi.

Azi l-am introdus și pe Mihai Costea pentru a intra în angrenajul echipei, pentru a prinde încredere. Când l-am luat la primul antrenament, l-am băgat pe teren într-un amical, nu își găsea nici reperele. A stat 7-8 luni de zile
- Emil Săndoi

"Nu suntem în cea mai fericită situație. Nu avem nicio scuză, am pierdut cu Clinceni și Chindia. Nu ne-am ridicat la nivelul așteptat"
Marius Constantin, fundaș CSU Craiova

"Mi-a zis un coleg că Nistor i-ar fi zis lui Pigliacelli unde dau. Atunci m-am gândit să dau tare pe centrul porții. Mă bucur că am marcat"
Daniel Popa, atacant Chindia

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova și Chindia: 

VIDEO+FOTO Penalty contestat în CS Universitatea Craiova - Chindia Târgoviște

A revenit COVID-19 la CS U Craiova » Un fotbalist, depistat pozitiv

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
valu4ever
valu4ever  •  07 Noiembrie 2020, 09:29

A plecat cu toba de gat de pe banca craiovei ACUM,vrea inapoi!

valiomanid
valiomanid  •  07 Noiembrie 2020, 00:10

Nu va e rusine sa mintiti in halul asta ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează