FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FINALA CUPEI ROMÂNIEI

Politicul se implică să ducă finala Cupei, "U" - Steaua, la Cluj: "Ar reprezenta o reparaţie morală"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 19:24

În ultimele zile s-au creat tot mai multe controverse în legătură cu locul de desfăşurare a finalei Cupei României dintre Steaua şi Universitatea Cluj.

Primarul Clujului Emil Boc a trimis astăzi o adresă către FRF privind susţinerea organizării finalei Cupei pe Cluj Arena, anunţă Mediafax.

"Ne adresăm dvs. în numele comunităţii municipiului Cluj-Napoca şi a tuturor iubitorilor fotbalului din Transilvania, cu scopul de a face cunoscute cîteva aspecte pe care vă rugăm să le aveţi în vedere la stabilirea locului de desfăşurare a finalei Cupei României la fotbal.

Stadionul Cluj Arena dispune de toate facilităţile necesare găzduirii unui eveniment de asemenea importanţă, fiind unul dintre cele mai moderne din Europa de Est, conform clasificării UEFA. Într-o perioadă în care doar trei oraşe din ţară se pot mîndri cu o infrastructură modernă în ceea ce priveşte stadioanele, Clujul a fost ocolit în atribuirea unei competiţii importante, iar găzduirea finalei Cupei României ar reprezenta o reparaţie morală", se arată în documentul citat.

Finala Cupei României dintre Steaua şi Universitatea Cluj se va juca pe 31 mai, însă stadionul n-a fost încă stabilit.

 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (89)
minosu
minosu  •  07 Aprilie 2015, 13:49

Sa se joace la bucuresti

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  07 Aprilie 2015, 12:48
Postat de unurt1 pe 07 Aprilie 2015, 09:11

Nu este roz, este MAGENTA de la Telekom. Au bagat hotii astia de la Romtelecomul redenumit "germaneste" o gramada de bani in reclame si vad ca au cumparat si culoarea de la GSP.

stai sa vezi comentarii dupa ce telekom-ul devine sponsorul oficial al STELEI....

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  07 Aprilie 2015, 11:59
Postat de respect2014 pe 07 Aprilie 2015, 08:10

Ai de mine...ce site!!! Ce ati facut oameni buni??

au pus aroma de capsuna....

Vezi toate comentariile (89)
Comentează