FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - FCM TG. MUREŞ 3-1

Preferaţii în lojă, ”cărăuşii” pe tunel » Tănase şi Chipciu au glumit cu patronul în timpul meciului cu Tg. Mureş

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 septembrie 2012 21:38

Gigi Becali a văzut meciul cu Tîrgu-Mureş împreună cu Chipciu şi Cristi Tănase în condiţii de lux, în timp ce Georgievski a stat la masa presei, iar căpitanul Bourceanu pe culoarul de la vestiare


Patronul Stelei împarte Steaua în două. Jucătorii pe care el îi apreciează şi restul lumii. Astfel, la meciul de joi seară, din Cupă, cu FCM Tîrgu-Mureş, abordat cu rezervele, în loja lui Gigi Becali au luat loc doar doi jucători: Cristi Tănase şi Alex Chipciu. Amîndoi sînt favoriţii patronului, care îi laudă de cîte ori are ocazia şi spune că fără ei, Steaua nu ar putea cîştiga nici un meci.

Îmbrăcaţi lejer, în bermude şi tricouri, Dodel şi Chipciu s-au distrat copios timp de 90 de minute alături de patron şi chiar au făcut glume pe seama colegilor din teren. Subiectul principal de bîrfă a fost Adrian Popa. Chipciu şi Tănase au făcut glume pe seama posibilităţii ca unul dintre ei să piardă echipa în faţa fotbalistului adus de la Chiajna.

Dacă preferaţii au stat în scaunele de la lojă, alţi jucători care nu au evoluat contra ardelenilor şi-au găsit alte locuri în stadion. Daniel Georgievski a stat alături de reprezentanţii mass-media la masa presei, în timp ce căpitanul Alexandru Bourceanu a văzut meciul din zona vestiarelor.

Chipciu şi Dodel sînt cei mai scumpi
Declaraţiile de susţinere pentru cei doi au în spatele lor şi dorinţa patronului de a le creşte cota unor jucători în care a investit 3,3 milioane de euro. Pentru Tănase, Becali a plătit 1,8 milioane de euro în 2009, în timp ce aducerea lui Chipciu a scos din buzunar patronului stelist 1,5 milioane de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
qzoom
qzoom  •  29 Septembrie 2012, 18:22
Postat de superstar20 pe 29 Septembrie 2012, 09:16

Bourceanu este un baiat de foarte mare caracter. Modest, muncitor, serios si profesionist. Fotbalisti ca el sunt foarte rari.

Bourceanu, acum 1 an in vizita la un orfelinat....reporterul- ce trebuie sa faca acesti copii, pt a ajunge un mari sportivi ca tine ? -raspuns> Sa fie moldoveni !? Copii, au inceput sa planga !.

qzoom
qzoom  •  29 Septembrie 2012, 18:14

Da ma....ce au mai glumit, cand zicea tanase ceva...ciobanul, ii baga cate una peste cap...bai, ce "ne-am mai ras" ...aste sunt glume pt prostii de ziaristi. Are si fata de comic, tanase asta.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  29 Septembrie 2012, 12:36
Postat de superstar20 pe 29 Septembrie 2012, 09:16

Bourceanu este un baiat de foarte mare caracter. Modest, muncitor, serios si profesionist. Fotbalisti ca el sunt foarte rari.

Ai dreptate in ce zici, insa uneori am impresia ca are o inteligenta sub medie...ma rog, chiar daca pe langa Dodel pare un geniu......dar asta nu e greu deloc..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează