FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO

Prima măsură importantă luată de Niculescu la Dinamo » 9 jucători în afara lotului pentru meciul de Cupă!

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 22:02

Dinamo va juca mâine în șaisprezecimile Cupei României împotriva celor de la Dacia Unirea Brăila, antrenați de ex-dinamovistul Florentin Petre și situați pe ultimul loc în Liga a 2-a. Acesta va fi meciul de debut pentru Claudiu Niculescu. 

Claudiu Niculescu a decis să nu-i ia în lot pentru acest meci pe Penedo, Popovici, Katsikas, Neicuțescu, Ehmann, Gomelt, Tîrcoveanu, Pesici și Axente, anunță TV Telekom Sport.

Dacă în cazul panamezului și a lui Pesici este vorba despre accidentări, absențele celorlalți sunt decizii strict tactice.

Cel mai probabil, Claugol va da șansa unor fotbaliști care au evoluat mai puțin, pentru a-i vedea la lucri și a-și creiona o echipă pentru meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe de vineri.

Vezi și: Unde ar putea merge Dănciulescu după plecarea de la Dinamo: "E binevenit! După ce semnează, ne apucăm de muncă" » Va lucra cu un idol al steliștilor

Playtech: ȘOC! Zelenski schimbă SOARTA războiului din Ucraina! Putin va înnebuni de nervi, e HALUCINANT!


Comentarii (15)
zecs93
zecs93  •  25 Septembrie 2018, 15:26
Postat de dinamo_fan pe 25 Septembrie 2018, 12:03

nu uita de Hanca. ala e cel mai slab, sub toti cei enumerati de tine.

dada asa e, aolo fix pe ala l-am uitat, greseala mea, trebuia dat atunci cand am avut oferta de 500 de mii, acum daca mai luam 2 lei sa zicem mersi !!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Septembrie 2018, 12:03
Postat de zecs93 pe 25 Septembrie 2018, 00:03

Si inca ceva, poate niculescu ii va exclude de tot pe Popovici,Axente,Katsikas,etc........ sa -i lase undeva unde sa nu ne mai aducem aminte de ei !!! Sa-i dea in parcuri :))

nu uita de Hanca. ala e cel mai slab, sub toti cei enumerati de tine.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Septembrie 2018, 11:12

Să înțeleg: Muțiu-Corbu(Delorge), Popescu, Ciobotariu, Olteanu- Nistor, Grigore, Cooper- Sorescu, Popa(Subotic), Salomao?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează