FOTBAL  »  NATIONALA  »  DINAMO

Dezvăluiri făcute în urmă cu puțin timp » Unde ar putea merge Dănciulescu după plecarea de la Dinamo: "E binevenit! După ce semnează, ne apucăm de muncă" » Va lucra cu un idol al steliștilor

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 19:07

Ionel Dănciulescu, 41 de ani, și-a reziliat azi contractul cu Dinamo, iar șansele ca el să ajungă la Federația Română de Fotbal cresc. Cel mai probabil, "Danciu" va deveni director sportiv la naționala U21, unde va lucra alături de selecționerul Mirel Rădoi.

"Orice mare fost fotbalist este binevenit alături de noi, pentru că este clar că va aduce plusvaloare, indiferent că este Dănciulescu sau oricare altul. Este binevenit, în momentul în care va semna, ne vom apuca de muncă. Nu este foarte uşor, pentru că eu am fost în locul lui, nu e  o muncă uşoară.

În momentul în care am acceptat să fiu selecţioner, am zis că ar fi bine ca naţionala de tineret sau «tineretul» împreună cu echipa mare să aibă un director sportiv, care s-ar putea să fie chiar «Danciu». Dar au fost mai multe nume pe care le-am spus, acum rămâne ca Federaţia să decidă dacă și cine va veni.

Eu cred că este un post care trebuie să fie ocupat, care să nu fie lăsat liber, ca să poată să continue munca de care atât noi, cât şi naţionala mare avem nevoie în relaţia cu cluburile, cu directorii sportivi. Și eu cred că ar fi benefică numirea unui fost fotbalist pe acea funcţie", a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

Citește și:  EXCLUSIV Dănciulescu tocmai a semnat și a plecat de la Rin: "Echipa și Claudiu Niculescu au nevoie de susținere necondiționată"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
romulus65
romulus65  •  25 Septembrie 2018, 01:00

Adevarul este ca Danciulescu pleaca de la pentru ca se plafona in cariera dar va progresa foarte mult la FRF!

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  25 Septembrie 2018, 00:18

Mirel Radoi nu e idolul nostru. Nea Gigi ne-a spus sa nu avem idoli.

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  24 Septembrie 2018, 22:47
Postat de stelistul1 pe 24 Septembrie 2018, 22:02

Am tot respectul pt Danciulescu, dar nu este de bunt de administratie in fotbal.

NORMAL CA ITI PLACE DOAR E DE AL VOSTRU

Vezi toate comentariile (13)
Comentează