FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionel Dănciulescu tocmai a semnat și a plecat de la Rin: "Echipa și Claudiu Niculescu au nevoie de susținere necondiționată"

Articol de - Publicat luni, 24 septembrie 2018 16:40

Ionel Dănciulescu, 41 de ani, a semnat în urmă cu puține momente rezilierea contractului cu Dinamo.

Danciu-gol a fost la hotelul Rin și a semnat demisia din funcția de director general al clubului Dinamo. Atât noul antrenorul, Claudiu Niculescu, cât și președintele Alexandru David au încercat să-l facă să renunțe la decizia anunțată sâmbătă seară, dar nu au avut succes.

Contactat de GSP.ro, Dănciulescu a oferit un mesaj emoționant de "rămas bun". 

"Îmi găsesc cu greu cuvintele, o parte din mine s-a rupt în acest moment. Nu credeam vreodată că am să plec din casa mea, Dinamo, dar acum s-a întâmplat și acest lucru și, cine știe, sper că voi întoarce cândva acasă.

Le mulțumesc clubului și colaboratorilor pentru susținere. Le mulțumesc și suporterilor pentru atașamentul fantastic pe care mi l-au arătat mereu. Ionuț Negoiță și Alexandru David merită și ei mulțumiri pentru că mi-au acordat posibilitatea să lucrez la Dinamo, a doua mea casă.

Acum echipa și Claudiu Niculescu au nevoie de susținere necondiționată. Aș vrea ca suporterii să se focalizeze pe susținerea echipei. Asta e tot ce contează. Succes prietene!"

  • Dănciulescu a fost numit în această funcție în martie, după plecarea lui Adrian Mutu. Anterior ocupase funcția de director sportiv. Pentru a-l înlocui pe Dănciulescu, Dinamo are o listă de patru candidați: Marius Niculae, Marius Stan, Cornel Șfaițer și Bogdan Bălănescu (Detalii aici).

214 goluriîn 515 meciuri a marcat Dănciulescu în Liga 1

"Danciu a plecat pentru că așa și-a dorit! Nu a fost dat afară. Decizia lui a fost fermă. Am vorbit ore întregi cu el pentru a-l face să revină asupra deciziei. A spus că are nevoie de o pauză. Ușa e închisă de el, pentru că a plecat. Dar nu e încuiată. Puteam să o încuiem noi, cei care am rămas, dar nu am făcut-o"
Alexandru David, președinte Dinamo

Citește și: Gicu Grozav a spus tot! Cât le-a cerut șefilor lui Dinamo și ce a primit: "FCSB mi-a dat dublu! Oricine semna. Și Hermannstadt mi-a făcut o ofertă mai mare"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  25 Septembrie 2018, 11:56

dute la CSA acolo iti e locul

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  25 Septembrie 2018, 11:54

dute la CSA acolo iti e locul

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  24 Septembrie 2018, 22:54

BINE CA AM SCAPAT DE TINE!ALELUIA! ORICUM STATEAI CA UN PAPAGAL!NU AVEAI UN CUVANT DE SPUS NICIODATA!INVATA DE LA MM ALA CARE NU IL SUPORTAM NOI CA E CU 10 CLASE PESTE TINE.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează