FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Nume de legendă dorit de dinamoviști în locul lui Dănciulescu! Au fost făcute deja primele oferte

Articol de - Publicat luni, 24 septembrie 2018 12:25

După ce Ionel Dănciulescu și-a dat demisia din funcția de director general de la Dinamo, șefii clubului caută un înlocuitor.

Potrivit surselor GSP.RO, șefii lui Dinamo vor să-l coopteze în conducere pe Marius Niculae, 37 de ani. Acesta a fost ofertat de mai mulți oameni din anturajul echipei și are avantajul că a jucat alături de noul antrenorul al echipei, Claudiu Niculescu, și este apreciat de fani.

Rămâne de văzut dacă fostul atacant va lăsa impresariatul și se va alătura dinamoviștilor. În ultimele luni, "Săgeată" a fost apropiat de Dinamo, el fiind cel care a intermediat transferul fundașului Marco Ehmann, 19 ani.

Marius Niculae a fost crescut la juniorii clubului alb-roșu. Acesta are 149 de meciuri și 60 de goluri pentru Dinamo. Pe lista de posibil înlocuitori ai lui Dănciulescu se mai află Marius Stan, Cornel Șfaițer și Bogdan Bălănescu.

Citește și: Niculescu face dezvăluiri despre discuțiile cu Dănciulescu: "Am încercat să-l fac să vină alături de mine" » Președintele David e categoric: "El a închis ușa"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
calinescu_
calinescu_  •  24 Septembrie 2018, 18:03

LUPESCU SAU PRUNEA ....!!!! DACA NU EI ATUNCI FLORIN MANEA ...!!!! MARIUS E A LUI GIOVANI ....!!!!

1742401565799276
Gaby A Gator  •  24 Septembrie 2018, 16:38

Cand fc5bistii vorbesc de blaturile lui Dinamo iti vine greaţă! Si *** pe istoria fc5belei făcută de Deaconu si blatistii lui gigisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  24 Septembrie 2018, 15:54
Postat de magic4ever pe 24 Septembrie 2018, 14:25

Sa vina Marius Niculae, este caine rosu 100%!

Totuși el nu a reușit sa pună ordine in viața privată ... de ce ar reuși sa pună lucrurile in ordine la Dinamo?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează