FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Gicu Grozav a spus tot! Cât le-a cerut șefilor lui Dinamo și ce a primit: "FCSB mi-a dat dublu! Oricine semna. Și Hermannstadt mi-a făcut o ofertă mai mare"

Articol de - Publicat luni, 24 septembrie 2018 15:20

Prezentat ca noul antrenor al lui Dinamo, Claudiu Niculescu a spus că și-ar dori ca Gicu Grozav să semneze cu Dinamo.

Atacantul de 27 de ani a negociat cu șefii echipei roș-albe, dar nu a ajuns la un acord. Internaționalul român a vorbit pentru GSP.RO despre salariul pe care l-a cerut la Dinamo și a dezvăluit oferta "câinilor".

"Vreau să clarific lucrurile, ca să nu se mai speculeze pe acest subiect. Eu am cerut de la Dinamo un salariu lunar de 10.000 de euro și 30.000 de euro la semnătură. În plus, dacă vreau să plec în orice perioada de transferuri, trebuie să dau banii pe care Dinamo mi i-a dat până în momentul respectiv.

Ei mi-au oferit 8.000 de euro pe lună și nimic la semnatură, chiar dacă vin liber de contract. Plus că mi-au adăugat și o clauză de 500.000 de euro ca să pot pleca. Și, «fiind băieți buni», au zis ca îmi dau 10% din suma asta dacă mă transfer.

Mi-au zis că nu se poate așa ceva, că nu pot plăti nimic la semnătură. Am lăsat de la mine. Am cerut inițial 50.000 la semnătură și am scăzut la 30.000. Dar nici așa nu a fost bine", a declarat Gicu Grozav pentru GSP.RO.

"Altul ar fi semnat cu FCSB! Mai bine merg la U Cluj sau Petrolul"

Grozav a dezvăluit pentru GSP.RO că a primit oferte mai bune din partea altor echipe din Liga 1, mai bune decât cea de la Dinamo, dar le-a refuzat.

"Orice jucător care ar fi în locul meu, era semnat deja cu FCSB. Asta nu vede nimeni! Am primit oferta de salariu dublă de la FCSB. Dar despre ce vorbim?! Și Hermannstadt mi-a făcut ofertă mai mare decât cea de la Dinamo. Am primit ofertă și de la CFR.

Toată lumea m-a sfătuit să semnez cu FCSB, dar nu pot să fac asta. Sufletul meu nu ar fi împacat. Eu nu uit ce am făcut împotriva Stelei, dar și a CFR-ului. Am coloană și așa am să fiu mereu! Dacă cei de la Dinamo o țin una și bună că eu cer o căruță de bani, atunci să știe lumea tot.

Am evitat să vorbesc despre sume, dar nu se mai poate. Mai bine merg în Liga a 2-a, la U Cluj sau la Petrolul, decât la FCSB sau CFR", a adăugat atacantul.

Grozav este în prezent liber de contract și a mai jucat în Ștefan cel Mare în 2015, când a marcat de 4 ori în 13 meciuri. În ultimul sezon, a fost la Bursaspor, în Turcia, acolo unde a dat două goluri și două pase decisive în 24 de partide.

1.000.000 €este cota lui Gicu Grozav, potrivit transfermarkt

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
1110639389112093
Bogdan Mrk  •  24 Septembrie 2018, 21:49

Tocmai și-a declarat sentimentele pentru Dinamo,ar fi un plus acest jucător în momentul ăsta pentru noi,până când își mai bat joc necunoscătorii de Dinamo?!!!

2062987317304056
Marcel Cluj  •  24 Septembrie 2018, 21:43

La U Cluj esti oricand binevenit! SABAU iti da de la el banii respectivi !...bineinteles ii ia de la sponsori ! Si de la suporteri pentru ca vin sa-l vada pe GROZAV !

144641535959663
Iordache Marculetz  •  24 Septembrie 2018, 20:44

Mare caracter!Un om cu principii.Bravo omule!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează