FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PROGRESUL SPARTAC - RAPID 3-2

Pozitiv cu noul coronavirus, Adrian Iencsi s-a resimțit după eliminarea Rapidului din Cupă: „Am pulsul foarte ridicat. E inadmisibil”

Rapid a fost eliminată de Progresul Spartac din Cupa României, scor 3-2 după prelungiri. Adrian Iencsi, antrenorul giuleștenilor, a fost vizibil afectat după meci.
Rapid a fost eliminată de Progresul Spartac din Cupa României, scor 3-2 după prelungiri. Adrian Iencsi, antrenorul giuleștenilor, a fost vizibil afectat după meci.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 octombrie 2020 18:18 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 20:15

Rapid a fost eliminată de Progresul Spartac din Cupa României, scor 3-2 după prelungiri. Adrian Iencsi (45 de ani), antrenorul giuleștenilor, a fost vizibil afectat după meci.  

Adrian Iencsi și-a apărat elevii după fiecare nereușită. A încercat să găsească părți pozitive chiar și după eșecul 0-5 cu FC U Craiova 1948, dar astăzi a cedat. Antrenorul giuleștenilor nu a fost prezent la meci, fiind pozitiv cu Covid-19, dar a suferit în fața televizorului. 

Progresul Spartac - Rapid 3-2 / Iencsi: „E inadmisibil!”

„Sunt foarte dezamăgit, nu mă așteaptam la o asemenea evoluție. E prima dată când mă simt total dezamăgit de băieți. E inadmisibil. Ne-au lipsit niște jucători, nu ne-am putut baza nici pe Drăghiceanu, a avut niște probleme stomacale. Am fost niște dezechilibre, dar e inacceptabil. E prima dată de când antrenez când sunt foarte, foarte supărat. Extrem de afectat, nu îmi vine să cred. Vă spun cu cea mai mare sinceritate”, a declarat Adrian Iencsi la „Digi Sport Special”.

Iencsi, afectat de eliminarea Rapidului din Cupa României

Suporterii rapidiști au reacționat vehement pe rețelele de socializare, cerând măsuri împotriva fotbaliștilor. Iencsi e pe aceeași lungime de undă cu ei. 

„Suporterii au perfectă dreptate, și eu simt același lucru. Mă gândesc mult la ei, dezamăgirea e foarte mare. Așa sunt și eu. E prima dată când mi se întâmplă asta. Cu siguranță voi avea o discuție cu ei și există posibilitatea de a lua câteva măsuri. Am pulsul foarte ridicat, în perioada asta ar trebui să stau liniștit, dar mă gândesc doar la viitorul acestui club”, a concluzionat antrenorul rapidist. 

VIDEO. Vali Negru, după Progresul Spartac - Rapid 3-2

Citește și alte știri despre Rapid: 

Cine a eliminat-o pe Rapid din Cupa României: „Media salarială este de 1.000 de lei pe lună”

Căpitanul Ionuț Voicu amenință cu retragerea, după Progresul Spartac - Rapid 3-2: „Ne-am făcut de râs, mi-e rușine! Nu vreau să devin penibil!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  20 Octombrie 2020, 23:05

Adi, da cărțile.pe fata și spune ce jucători nu au treabă cu Rapidul, nu cred că îi dorești la echipa dar îți sunt băgați pe gât. Cine a făcut transferurile? Ce jucători ai vrut la Rapid și ce ți s-a adus? Scoate toată mizeria in fața, sa știm și noi cine se da mai destept in club, deși este pământ de flori?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează