FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PROGRESUL SPARTAC - RAPID 3-2

Cine a eliminat-o pe Rapid din Cupa României: „Media salarială este de 1.000 de lei pe lună”

Andrei Erimia, antrenorul echipei din Liga 3, a dezvăluit că media salarială a clubului său este de 1.000 lei/lună. +12   FOTO
Andrei Erimia, antrenorul echipei din Liga 3, a dezvăluit că media salarială a clubului său este de 1.000 lei/lună.

Articol de - Publicat marti, 20 octombrie 2020 17:37 / Actualizat marti, 20 octombrie 2020 20:16

Rapid a fost eliminată de Progresul Spartac din Cupa României, scor 3-2 după prelungiri. Andrei Erimia, antrenorul echipei din Liga 3, a dezvăluit că media salarială a clubului său este de 1.000 lei pe lună. 

Andrei Erimia, antrenorul celor de la Progresul Spartac, a obținut cea mai importantă performanță din carieră și din istoria clubului înființat în 2014. Micuța formație bucureșteană are obiective mărețe și încearcă promovarea în Liga 2 la finalul acestui sezon. Face însă parte din aceeași serie cu CSA Steaua, formație pe care urmează să o întâlnească în meci direct la începutul lunii noiembrie.

Rapid, eliminată de Progresul Spartac: „Media salarială e de 1.000 de lei pe lună”

Întrebat despre nivelul financiar de la club, antrenorul Andrei Erimia a spus: „Media salarială e undeva la 1.000 de lei lunar. Prime pentru astăzi? Sincer, cred că vin niște bani de la Federație și vor merge toți la băieți. Așa este normal. O să aibă o pizza dublă și o bere mare!”.

Unul dintre cele mai frumoase momente din carieră. I-am felicit pe băieți, a fost o lecție importantă. Nouă ne-au plecat 14 jucători la finalul sezonului trecut. Au realizat un lucru extraordinar, cu sufletul. Au demonstrat că se poate!
- Andrei Erimia

3e locul ocupat de Progresul Spartac în serie 4 din al treilea eșalo

FOTO. Cele mai tari imagini din Progresul Spartac - Rapid

+8 FOTO

Citește și alte știri despre Rapid: 

Căpitanul Ionuț Voicu amenință cu retragerea, după Progresul Spartac - Rapid 3-2: „Ne-am făcut de râs, nu vreau să devin penibil! Mi-e rușine să pronunț cuvântul ăsta”

Anunț prăpăstios în privința Rapidului: „Angelescu se retrage, adevăratul patron era Tudorache” » EXCLUSIV Replica acționarului majoritar

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
risc_mix
risc_mix  •  21 Octombrie 2020, 08:28

Minciuni gsp-iste. Pai daca in Romania salariul minim e de 2.230 lei, este imposibil sa existe o medie salariala de 1.000 lei. O logica simpla ne spune deci ca acea medie salariala nu poate scadea sub 2.23o lei.

catalynn
catalynn  •  21 Octombrie 2020, 01:49

Vlad Nedelea asta este un jurnalist foarte slab ... AFC Progresul 1944 Spartac NU este deloc o echipa slaba, doar pt ca joaca pe bani putini nu însemna ca sunt niște ... ospătari. Deloc! Sunt mult peste FC R2 de exemplu, și principalii adversari ai Stelei la promovare. Oamenii sunt acolo pt a își construi o cariera pornind de la baza, joaca cu inima, joaca in primul rând pt ei, vor sa arate ca sunt fotbaliști! Și uite ca astăzi au reușit, sincere felicitări! Apoi domnul Nedelea trebuia sa știe ca Steaua a jucat deja cu AFC Progresul 1944 Spartac luna trecută și a câștigat in Ghencea cu 4-1, returul acestui meci va fi de abia pe 20 Martie anul viitor, necum in Noiembrie cum spune dumnealui ...

kordell
kordell  •  20 Octombrie 2020, 23:46
Postat de amicu pe 20 Octombrie 2020, 22:59

Arieșul Turda era în liga a doua când a luat cupa in fata Rapidului (2-1 scor final)

Chimia Rm Valcea era in B cand a castigat finala cu Galatiul care era in C .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează