FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  JUVENTUS - RAPID 1-4

RADIO GSP Roman, eroul Rapidului în Cupă: "Ne vor lipsi mult Răzvan şi Herea"

Mihai Roman
Mihai Roman

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 22:02

Marcator a două goluri în meciul din 16-imile Cupei (4-1 cu Juventus Bucureşti), Mihai Roman a dedicat reuşitele familiei şi suporterilor giuleşteni. El a vorbit şi despre meciul de la finalul acestei săptămîni, cu CFR Cluj, o partidă din care aşteaptă numai victoria.

Rapidiştii se plîng de deciziile Comisiei de Disciplină de azi, care i-a suspendat două etape pe Răzvan Lucescu, respectiv trei runde pe Ovidiu Herea. Absenţele lor vor conta foarte mult în derby-ul cu CFR, spune Roman.

"O să fie mai greu fără Răzvan, dar trebuie să ne facem treaba în teren şi să cîştigăm. Ne va lipsi şi Herea, suspendarea de trei etape e cam mult. Sperăm să facem faţă şi să ne impunem în faţa propriilor suporteri. De arbitraj discutăm abia la finalul meciului", a spus Roman la finalul meciului pentru Radio GSP.

"Nicăieri nu-i ca acasă"
Mijlocaşul Dan Alexa s-a declarat încîntat de atmosfera de pe stadionul din Giuleşti, la primul său meci jucat în tricoul Rapidului pe această arenă.

"Am revenit pe Giuleşti cu o victorie importantă, dar important e că am reuşit să ne calificăm. Mă bucur foarte mult că am ajuns acasă, ştiam ce atmosferă e aici, îţi dă încredere. Cînd jocul e bun şi rezultatul pe măsură, atmosfera este excepţională. Meciul a devenit mult mai uşor după ce am dat primul gol. În orice condiţii, trebuie să cîştigăm cu CFR-ul", a spus Alexa la Radio GSP.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  21 Septembrie 2011, 23:50

nu mai amestecati fotbalul cu politica.sau poate credeti ca daca vin la putere lolek si bolek(a se citi crin+victoras)o sa se schimbe fotbalul si politica?nu,va inselati amarnic poate o sa fie si mai rau .

costacurta
costacurta  •  21 Septembrie 2011, 22:34
Postat de zadkiel pe 21 Septembrie 2011, 22:20

Si tu crezi ca opozitia parlamentara este mai breaza?? Sau partidul POPOULUI? SISTEMUL ESTE MAFIOT FRATIOARE!

si chiar daca nu e, nu vezi in ce hal am ajuns?

costacurta
costacurta  •  21 Septembrie 2011, 22:29
Postat de zadkiel pe 21 Septembrie 2011, 22:20

Si tu crezi ca opozitia parlamentara este mai breaza?? Sau partidul POPOULUI? SISTEMUL ESTE MAFIOT FRATIOARE!

daca o sa stam asa cu mainile in san, or sa ne arda astia imbracati.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează