FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI TIMIȘOARA - RAPID 0-2

Jucătorii Rapidului, luați la rost de Daniel Niculae după eliminarea din Cupă: „Nu se poate să ne prezentăm așa” » Ce spune de Mihai Iosif

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2021 23:37 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 23:58

Rapid a fost eliminată din optimile Cupei României, după ce a fost învinsă de Poli Timișoara, 0-2.

Cu o echipă formată din mai multe rezerve, Rapid a făcut un meci slab, iar jucătorii lui Mihai Iosif au fost criticați după meci de președintele Daniel Niculae din cauza atitudinii avute în această seară, dar și în partida cu Dinamo (1-1).

Daniel Niculae critică jucătorii după eliminarea Rapidului din Cupă: „Au arătat rău. Le-au lipsit”

„S-a întâmplat ce a fost și la meciul cu Dinamo. Am arătat rău și la meciul cu Dinamo, și în această seară. Dacă intri neconcentrat într-un derby cu Dinamo, înseamnă că ai o problemă. 

Era un meci de Cupă, care trebuia tratat foarte serios. Au fost multe schimbări pentru că am vrut să reîmprospătăm echipa, ținând cont că nu am arătat bine cu Dinamo. Dar azi am arătat la fel.

Eu zic că am pierdut din cauza atitudinii. Trebuie să intrăm tot timpul concentrați, indiferent de adversarul pe care-l avem în față.

Doar în startul reprizei a doua am avut puțină agresivitate. Ne lipsește agresivitatea pozitivă, mai ales pe faza ofensivă. Trebuie să tragem linie, ca să vedem unde am greșit și să nu mai repetăm greșelile. Cu Dinamo am făcut poate cea mai slabă repriză și am continuat  azi cu încă o primă repriză slabă.

Sper să nu fie o problemă de atitudine. Facem meciuri bune împotriva echipelor foarte bune ale campionatul, dar avem probleme cu echipele de mijlocul clasamentului. Astfel, problema, cred eu, se pune la atitudine. 

Un jucător profesionist trebuie să intre concentrat, indiferent de adversarul pe care-l are în față. Poate și mentalitatea e o cauză. Voi vorbi cu băieții, pentru că nu se poate să ne prezentăm așa. Dacă făceam o partidă bună și pierdeam, nu era nicio problemă. Ne-au lipsit dăruirea și ambiția. Până nu vor înțelege că trebuie să dea totul, nu avem cum să jucăm bine”, a spus Daniel Niculae la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Daniel Niculae i-a luat apărarea antrenorului Mihai Iosif și spune că Rapid nu ia în calcul schimbarea lui. 

„Nu se pun semne de întrebare asupra antrenorului. Eu sunt zi de zi alături de ei și știu ce le transmite. Când aveam 2-0 și am fost egalați, credeți că el le-a cerut să se retragă? Din contră!”, a adăugat Niculae.

Citește și:

ȘOC în Cupă » Rapid, eliminată de locul 15 din Liga 2! Toate echipele calificate în „sferturi”

Radu Naum, iritat: „În mod normal, n-ar trebui să dăm acest interviu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
122490384924076
Cristian Sitaru  •  29 Octombrie 2021, 14:26

Mița, lasa-ne și dacă se poate și tu nico! Aveți jucători de maidan și antrenor ***....a venit vreme schimbări.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tataika
tataika  •  29 Octombrie 2021, 09:06

Bravo Mitza, mai baga si niste pacanele!

ucluj2011
ucluj2011  •  29 Octombrie 2021, 08:00

ADICĂ , ORICÂT DE PROST AR JUCA RAPIDUL , VOI NU-L SCHIMBAȚI PE IOSIF NICI ÎN RUPTUL CAPULUI , CU TOATE CĂ , ESTE ÎN PRIMUL RÂND VINA ANTRENORULUI!!! CIUDAT!!!...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează