FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - FCSB 0-1

Sepsi - FCSB 0-1 » Răzvan Burleanu acuză cluburile: „Probabil nu s-a respectat protocolul medical” + ce spune despre revenirea suporterilor pe stadion

Răzvan Burleanu, președinte FRF
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 21:41 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 11:42

Răzvan Burleanu (36 de ani), președintele FRF, a oferit declarații pe seama situației din Liga 1 la finalul partidei dintre Sepsi și FCSB (scor 0-1).

Mai multe echipe din prima ligă se confruntă cu un număr important de cazuri de coronavirus. Cel mai greu afectate, CFR Cluj și Dinamo.

„Ne-am dorit de la bun început ca ambele competiții să poată fi finalizate. Mă refer la Cupă și Liga 1. Putem spune că Cupa României s-a încheiat cu bine, dar emoțiile mari le avem cu Liga 1. La Liga 2 avem 3 echipe care se află în cantonamente, astfel că riscurile sunt mult mai mici acolo. Greșeala care s-a făcut a fost acea presiune din partea cluburilor de a părăsi cantonamentele după cele 2 săptămâni (n.red. de izolare).

Cred că era inevitabil să nu avem jucători pozitivi, mai ales că probabil nu s-a respectat întru-totul protocolul medical. În general sunt optimist, dar trebuie să iei în calcul orice scenariu, mai ales că profesioniștii spun că ne putem aștepta la un al doilea val. ”, a spus acesta, la Look Sport.

Costurile cele mai mari care trebuie să fie suportate sunt pentru echipele din eșaloanele inferioare. Pentru Liga 2 și 3 trebuie 5 milioane de euro pentru jucători și staff în noul sezon competițional. Este un cost uriaș - Răzvan Burleanu, președinte FRF

Răzvan Burleanu: „Vrem ca spectatorii să nu aibă niciun risc”

Răzvan Burleanu a dat de înțeles că nu vom vedea spectatori pe stadion curând, situația din țară în ceea ce privește coronavirusul fiind din ce în ce mai delicată.

„Am propus ca 10% din capacitatea stadionului să fie ocupată. În momentul de față înțelegem contextul în care ne aflăm astfel că nu putem forța autoritățile să permită spectatorii pe stadioane. Obiectivul nostru este ca atunci când vom deschide stadioanele, spectatorii să nu aibă niciun risc. Ne dorim să ieșim din această criză cât mai repede”, a spus Burleanu.

CORONAVIRUS. Ultima oră » Peste 1.000 de cazuri noi în ultimele 24h

Citește mai multe știri despre finala Cupei României:

VIDEO Greșeli inexplicabile, în lanț, la golul celor de la FCSB! Cadoul primit de roș-albaștrii

Ce a transmis o televiziune din Ungaria în locul anunțatei finale Sepsi - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dansy
dansy  •  23 Iulie 2020, 16:27

Burleanu si gasca de la FRF afara.sa vina DNa sa-i cerceteza!PREA FAC TOTUL PE FATA CONSIDERANDU-NE NISTE PROSTI.Despre Liga lui Iorgulescu la fel.Niste ***.Mi-e dor de Mircea sandu si Dragomir.!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2288219224621059
Andrei Apostol  •  22 Iulie 2020, 23:40

Eee si cu tn dupa numai luat *** trofeu ???????? boss hai la teste la covid ca va da nea jiji de toate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  22 Iulie 2020, 23:30

Nesimtitul hahaia prin tribune dar nimic sa le zica trepadusilor pe care ii conduce sa le dea o decizie alora de la Sepsi ori laie ori balaie. Ca doar era vorba de finala cupei nu de meci de liga satelor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close