FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  MEMORIU

Fanii-acționari ai lui Dinamo au reacționat violent după decizia FRF: „Totul pute a brânză de oaie!”

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 19:48 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 20:20

Fanii-acționari ai lui Dinamo au reacționat dur după ce apelul „câinilor” a fost respins de Comisia de Disciplină a FRF.

  • CONTEXT: Memoriului prin care Dinamo încerca să câștige la „masa verde” turul semifinalei Cupei României cu FCSB, pierdut 0-3 pe teren, a fost respins!
  • Comisia de Disciplină a FRF a considerat că plângerea făcută prin intermediul secretarului general FRF Radu Vișan, la sesizarea lui Dinamo, e nefondată, iar Vișan nu era în măsură să facă respectiva plângere!
  • Dinamoviștii ar mai avea doar dreptul unui recurs și al unui apel la TAS, dar șansele de succes sunt foarte slabe. FCSB a fost reprezentată de președintele Vali Argăseală și de avocatul Dan Idita - toate detaliile, AICI

Suporterii, care dețin 20% din acțiunile clubului, acuză conducerea fotbalului românesc că a avantajat-o pe rivala FCSB, ironizată în comunicatul de mai sus, în frunte cu patronul Gigi Becali.

Comunicat PCH: „1, 2, 3, 4, Cupa și Comunicatu'!

Echipa Neamului și Neamurilor, a FRF și a LPF va juca finala Cupei României împotriva lui Sepsi, dar și împotriva tuturor Regulamentelor. 

În orice instanță din Bangladesh sau Zair, dacă un membru al completului care te judecă se antepronunță împtriva ta, NU MAI ARE DREPTUL și CĂDEREA DE A DA VREO SOLUȚIE în dreptul tău. 

Dar instanțele fotbalului din România ne plasează mult sub cele mai înapoiate trepte ale civilizației. Nu doar fotbalul, ci și societatea românească au fost becalizate demult. Totul pute a brânză de oaie.

Nu mai contează niciun regulament și nicio dreptate. Ca să nu mai spunem că în același timp, Dinamo este singura echipă care trebuie să respecte izolarea pentru teste pozitive de covid, în timp ce Viitorul. Iași sau Clinceni, echipe aflate în contact direct cu arbitrii sau jucători pozitivi, pot zburda, se pot antrena și juca liniștite”, este mesajul PCH de pe Facebook.

1, 2, 3, 4, Cupa și Comunicatu! Echipa Neamului și Neamurilor, a FRF și a LPF va juca finala Cupei României împotriva...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Friday, July 17, 2020

Citește mai multe știri de actualitate:

Ce o așteaptă pe Dinamo dacă următoarele teste ies negative » Program INFERNAL în play-out

Reprezentanții lui Pablo Cortacero s-au întâlnit cu Marcel Vela

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
orlick
orlick  •  18 Iulie 2020, 13:23
Postat de arestat123 pe 17 Iulie 2020, 22:19

bai prelucrator de argila cu produse de vanzare la horezu,sa ne amintim de alashkert,rapid viena si guimaraes?e adevarat ca doar ultimele doua v-au lasat precum o broasca la bordura si partizan belgrad la fel ca sa nu mai aduc in discutie manitele traditionale luate an de an,asa ca bhaiti mai pe mute gigistilor.

Aici ai dreptate. Dinamu n-a luat niciun gol in Champions League.

mir21
mir21  •  18 Iulie 2020, 10:37

***u mai tot dati voi comunicate ca vi se termina internetul, pai v-au bătut aia pe teren cu juniorii si voi vreti finale, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1033351010043203
Iordan Robert  •  18 Iulie 2020, 08:25

aveti voi echipa sa-i bateti pe pepsi in finala? dupa ce v-au batut si in tur si in retur....cu 5 juniori in echipa.....vai mama voastra...!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close