FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce o așteaptă pe Dinamo dacă următoarele teste ies negative » Program INFERNAL în play-out

Dinamo este penultima în Liga 1
Dinamo este penultima în Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 17:36 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 18:51

Știm datele la care Dinamo va juca meciurile restante contra celor de la Chindia Târgoviște și Hermannstadt.

Liga Profesionistă de Fotbal a găsit deja loc în calendar pentru 3 jocuri ale „câinilor”. Planul LPF va rămâne în picioare DOAR dacă următoarele teste pentru COVID-19 ale dinamoviștilor vor ieși negative, cu excepția celor 6 testați deja pozitiv.

DATĂMECI
24 iulieDinamo - Hermannstadt
27 iulieHermannstadt - Dinamo
30 iulieDinamo - Chindia

Clasament play-out Liga 1:

 Compania care deține drepturile TV vrea finalizarea Ligii 1

Orlando Nicoară, directorul general al companiei care deţine drepturile TV pentru difuzarea meciurilor din Liga 1, exclude varianta terminării campionatului, pe fondul cazurilor de coronavirus de la Dinamo. 

„Ne dorim Dinamo în Liga 1, e un club de tradiţie, un club care a dominat fotbalul românesc în ultimele decenii. La fel cum ne dorim şi Rapidul şi Petrolul şi UŢA şi FC Argeş şi o echipă din Timişoara sau Braşov, oraşe cu tradiţie, oraşe importante, cu mulţi microbişti. Dar, aşa cum am declarat şi data trecută, când s-a cerut întreruperea campionatului, nu susţinem această variantă şi nu o vom susţine”, a declarat Nicoară - mai multe detalii, AICI.

VIDEO Gluma lui Rednic, după cele 6 cazuri de coronavirus de la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Fanii-acționari ai lui Dinamo critică dur Liga și Federația: „Dacă FRF menține FCSB în Liga 1 în mod ilegal, de ce să n-o mențină la fel de ilegal și în Cupa României?”

Scenariul-thriller propus de Prunea pentru salvarea lui Dinamo de la retrogradare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
aurelianionut
aurelianionut  •  17 Iulie 2020, 23:41

Vad ca unii zic numai de Dinamo ca a fost o marioneta a comunismului:))..Da' Steaua ce a fost? Nu cumva ''copilul'' lui Ceausescu n-avea jucarii,si a vrut o echipa de fotbal?..Adica Steaua:)..Adica stadionul plin cu militari in termen.Amandoua echipele au fost cu blaturile..Dar n-as vrea sa retrogradeze Dinamo..ce dracu mai ramane daca pica si astia

randoomk
randoomk  •  17 Iulie 2020, 22:17
Postat de poison_says pe 17 Iulie 2020, 19:04

Pe 22 iulie Dinamo București are finala Cupei României!

ha ha ha. sigur pe 22 iulie retrogradeaza mai degraba vitanul tau barzesti.

dobrinibamus
dobrinibamus  •  17 Iulie 2020, 21:32
Postat de vasi1986 pe 17 Iulie 2020, 21:21

Pentru "desteptii" care vor sa retrogradeze Dinamo si pentru cei care tot cereau ca Dinamo sa piarda meciurile cu 0 la 3, puteti sa-mi spuneti, ce vina are clubul Dinamo pentru greseala cu testul covid al magazionerului? Pentru acea gafa, Dinamo nu s-a mai antrenat o saptamana, desi omul nu avea covid, cine se face vinovat pentru acea greseala si de ce a trebuit ca Dinamo sa aiba de suferit din aceasta cauza?

Pentru TOATE faradelegile facute din 48 pana acuma va trebui sa platiti ... asta e “vina” voastra. Din pacate nu se pot bucura toti cei pe care i-ati furat, amenintzat, intemnitzat, marginalizat, si mai ales ... i-ati condamnat ! ... Clubul de cea mai trista amintire a celui mai sangeros regim pe care l-a avut omenirea ... comunismul! De aia trebuie odata si odata ... SA PLATITZI ! Si o retrogradare ... este floare la ureche pe langa ce meritati ! Nu uitati NICIODATA asta !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează