FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Mesaj clar pentru Dinamo de la deținătorul drepturilor TV: „Nu avem nicio înţelegere pentru cluburile care cer întreruperea campionatului doar pentru a se salva de la retrogradare în afara terenului”

Orlando Nicoară spune că sezonul trebuie să se termine pe teren
Orlando Nicoară spune că sezonul trebuie să se termine pe teren

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 15:24 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 17:08

Orlando Nicoară, directorul general al companiei care deţine drepturile TV pentru difuzarea meciurilor din Liga 1, exclude varianta terminării campionatului, pe fondul cazurilor de coronavirus de la Dinamo. 

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a cerut întreruperea Ligii 1 după ce 6 dintre fotbaliștii „câinilor” au fost depistați pozitiv cu COVID-19! Propunerea a fost susținută și de Ciprian Paraschiv, reprezentantul lui Poli Iași, dar nu are sorți de izbândă.

Orlando Nicoară vrea finalizarea Ligii 1

„Am avut şi avem toată înţelegerea pentru perioada grea traversată de cluburile din Liga 1 şi, deşi au tot fost meciuri amânate, marţi am făcut o plată către LPF. Miercuri am avut o întâlnire cu domnii Gino Iorgulescu şi Justin Ştefan asigurându-i că rămânem acelaşi partener pentru LPF şi că ne vom respecta toate obligaţiile, în condiţiile în care acest campionat se va termina pe teren, iar cluburile din Liga 1, împreună cu Liga, îşi vor îndeplini, la rândul lor, obligaţiile contractuale. 

Ne dorim Dinamo în Liga 1, e un club de tradiţie, un club care a dominat fotbalul românesc în ultimele decenii. La fel cum ne dorim şi Rapidul şi Petrolul şi UŢA şi FC Argeş şi o echipă din Timişoara sau Braşov, oraşe cu tradiţie, oraşe importante, cu mulţi microbişti. Dar, aşa cum am declarat şi data trecută, când s-a cerut întreruperea campionatului, nu susţinem această variantă şi nu o vom susţine. 

Întreruperea campionatului azi, cu câteva etape înainte de final, vine cu penalităţi şi renegocieri pentru contractul pe care-l avem. Nu suntem de acord, nu susţinem şi nu avem nicio înţelegere pentru cluburile care au cerut şi cer întreruperea campionatului doar pentru a se salva de la retrogradare în afara terenului şi nu prin merit sportiv”, a declarat Orlando Nicoară conform News.ro.

VIDEO. Mircea Rednic face haz de necaz, după cazurile de Covid-19 din Liga 1:

Citește și alte știri despre cazurile de coronavirus de la Dinamo: 

DINAMO. FOTO Reprezentanții lui Pablo Cortacero s-au întâlnit cu Marcel Vela

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (60)
creeperno
creeperno  •  17 Iulie 2020, 23:09

Banii>Sanatate pentru detinatorii drepturilor tv

ciollo
ciollo  •  17 Iulie 2020, 18:45
Postat de id45 pe 17 Iulie 2020, 17:55

Scurt pe doi - Interesul poarta fesul ! Imi pare rau sa o spun ... dar acest campionat ... e ratat ... e acum o gluma proasta ! Fotbalul nu e fotbal fara spectatori , fara spectacol iar cand ai si arbitrii care si-au uitat dioptriile acasa , atunci cu atat mai mult ! Deoarece sunt un om care mananc fotbal pe paine , nu pot trece cu vedere anumite lucruri ! Am primit cartonas galben , pentru ca am spus adevarul ! Daca sa spui adevarul in Romania , inseamna ca gresesti ... atunci avem tara si oamenii pe care-i meritam !!!

Daca esti Stelist, putem discuta. Daca esti fcsb-ist, considera ca nu am scris nimic. Nici acum, nici anul viitor, nu o sa se joace meciuri cu spectatori in liga 1. Iar spectatori nu o sa fie nici in Ligue 1, nici in Spania, nici in Italia si nici in Anglia.... Din pacate.

sibelius
sibelius  •  17 Iulie 2020, 18:39
Postat de viforul pe 17 Iulie 2020, 17:59

Eu am înțeles, ceea ce ar fi trebuit tu sa înțelegi era sa punem oamenii (sportivii) deasupra banilor. Cum cineva a zis, soluții s-ar găsi, cu mintea e mai greu........

Nu-i obliga nimeni sa joace pe bani. Pot sa o faca in spatele blocului dupa ce vin de la munca.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează