FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo cere întreruperea campionatului! Bogdan Bălănescu anunță apocalipsa la club: „Suntem aproape de desființare!”

Dinamo, prin vocea lui Bogdan Bălănescu, a cerut întreruperea Ligii 1!
Dinamo, prin vocea lui Bogdan Bălănescu, a cerut întreruperea Ligii 1!

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 19:59 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 22:10

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a cerut întreruperea Ligii 1 după ce 6 dintre fotbaliștii „câinilor” au fost depistați poztiv cu COVID-19!

„Este o situație extraordinar de grea. Suntem aproape de desființarea acestei echipe. Nu cred că este logic ca în momentul în care îți lipsesc pentru 2 săptămâni, până la finalul campionatului, 6 jucători, mai mult de 30% din echipă, să poți să mai continui competiția. 

Să se întrerupă campionatul. Nu mai poate continua. Cum poate juca o echipă fără 6 jucători? Nu am mai vorbi de meritul sportiv pe teren. Să găsim o soluție vizavi de sistemul competițional de sezonul viitor”, a declarat Bălănescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Conform sport.ro, Academica Clinceni, Sepsi Sf. Gheorghe și Poli Iași susțin inițiativa propusă de Bogdan Bălănescu.

Ar trebui să ne gândim la pierderile pe care le-ar avea televiziunile. Ar trebui să facem tot ce ne stă în putință pentru a termina acest campionat. Cred că ar trebui să jucăm toate meciurile, până la final - Gică Popescu, președinte Viitorul

6 cazuri de coronavirus la Dinamo

Dinamo trebuia să o înfrunte azi pe Chindia Târgoviște, de la ora 19:00, într-o partidă restantă din play-out, însă „câinii” întâmpină noi probleme din cauza pandemiei de coronavirus. Mai mulți jucători au fost testați pozitiv cu COVID-19, iar meciul de azi a fost amânat!

În acest moment, 3 jucători ai lui Dinamo au fost internați la „Matei Balș”: Răuță, Fara și Popescu. Surse din cadrul echipei susțin că oficialii lui Dinamo au considerat că e mai bine pentru toată lumea să fie internați pentru supraveghere, având în vedere că aceștia au acuzat dureri și stări mai accentuate de oboseală.

Ceilalți trei sunt pe semnătură acasă: Vali Lazăr la Ploiești, iar Mrzljak și Grigore la București. Restul jucătorilor de la Dinamo sunt în izolare și așteaptă să vadă dacă au voie să se antrenze în grup și să vadă când se pot testa.

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Un fotbalist de bază al lui Dinamo, ofertat în direct la TV de patronul unui club din Liga 1: „Este senzațional, îl aștept la mine!”

Cristi Borcea distruge unul dintre starurile lui Gigi Becali: „Nașul vrea 20 de milioane, dar nu aleargă trei metri. Nici 200.000 de euro n-aș da, nimic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (190)
iung811
iung811  •  17 Iulie 2020, 16:44

Întâi să le de campionatul si cupa

696679090441661
Eugen Pan  •  17 Iulie 2020, 11:13

:))) sa intrerupem campionatul tot ca ***sa vrea

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

486296171535958
Nelu Stanciu  •  17 Iulie 2020, 10:21

Ca de obicei, repetentul se dă bolnav, ca să i se mai dea vreo şansă.

Vezi toate comentariile (190)
Comentează
Close