FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Cristi Borcea distruge unul dintre starurile lui Gigi Becali: „Nașul vrea 20 de milioane, dar nu aleargă trei metri. Nici 200.000 de euro n-aș da, nimic!”

Cristi Borcea îl critică pe Florinel Coman
Cristi Borcea îl critică pe Florinel Coman

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 17:54 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 18:31

Cristi Borcea, 50 de ani, fostul finanțator al lui Dinamo, opinează că Florinel Coman (22 de ani), extrema celor de la FCSB, nu valorează nici 200.000 de euro, din cauza atitudinii delăsătoare de pe teren. 

Gigi Becali speră să obțină pe Florinel Coman o sumă formată din cel puțin 7 cifre. Cristi Borcea l-a contrazis într-o discuție față în față, iar acum a explicat motivele care l-au făcut să ajungă la această concluzie. 

Cristi Borcea: „N-aș dat nici 200.000 de euro pe Coman”

„Voi îl vedeţi jucător valoros pe Coman, da? Vrea naşul 15-20 de milioane de euro, dar el nu face nici trei metri! Păi, nu îl ia nimeni niciodată. I-am spus naşului aseară, nici 200 de mii de euro nu aş da pe el. 200 de mii nu aş da! Şi chiar nu s-a supărat, mi-a dat dreptate!

Păi, Coman nu aleargă! Nu aleargă! Un jucător care nu aleargă nu poate să plece nicăieri! Uitaţi-vă la Man. Are, nu are realizări, dar aleargă. Man merită 15 milioane de euro! Dar Coman nu merită nimic. Şi e cel mai talentat dintre toţi. M-am uitat la meciurile lor, ultimele 3-4 meciuri. Coman face doi paşi în dreapta, doi paşi în stânga. Nu ar fi avut loc în nicio echipă. Nu ştiu cum îl ţine antrenorul în echipă”, a declarat Cristi Borcea la TV Telekom Sport. 

5.400.000 de euroeste cota lui Florinel Coman conform transfermarkt.de

FCSB. Cristi Borcea distruge unul dintre starurile lui Gigi Becali: „Nașul vrea 20 de milioane, dar nu aleargă trei metri. Nici 200.000 de euro n-aș da, nimic!”

VIDEO Borcea: "Negoiță are foarte mulți bani, dar nu mai vrea să dea! În fotbal totul se învârte în jurul cașcavalului"

  • Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.
  • În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare.
  • În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni.

Citește și alte știri despre FCSB: 

FCSB / EXCLUSIV Iată contractul lui Sergiu Buș: ce salariu are atacantul

EXCLUSIV Verdict amânat în „cazul Andrei Vlad” » Când ar putea afla FCSB dacă joacă finala Cupei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  17 Iulie 2020, 17:52

Florinel imi va fi totdeauna simpatic,pentru ca el e baiat cinstit,cu toate ca e in serviciul unui mafiot!De curand la unul din blaturile alea gretzoase-din cadrul cooperativei-dar mascate de galagia comentatorilor TV-deci la un fcsb-Gaz Metan-pe National Arena-in sezonul regulat-Florinel a vazut ca cei de la Medias fugeau din calea lui de parca avea raie!Si nu i-a placut!La un moment dat a ramas singur pe aripa stanga,a intrat nestingherit in careu,dar a sutat slab,o minge flescaita... pe directia portarului Plesca!Dar Plesca-ardelean serios-vorba-i vorba...a bagat-o in poarta!Spre entuziasmul comentatorilor transmisiei si a 152% din iubitorii fotbalului!Dupa meci, Florinel a fost intrebat de reporterul de la stadion ce-a fost cu el,de ce-a sutat asa in scarba?La care Florinel a raspuns...Pentru ca eram in of side!Auzi la el!Bineinteles ca tusierul se facuse ca ploua,bineinteles ca comentatorilor transmisiei sportive nu li se paruse suspecta pozitia lui Florinel,bineinteles ca operatorii transmisiei avusesera grija sa dea reluari numai din unghiuri favorabile!Sa tot joci la fcsb!

irldawe
irldawe  •  17 Iulie 2020, 06:57

dupa fata pare tandru ,dupa ochelari ...scafandru ! noi ii zicem butelie ,bine ,si o sampanie ,fiind ea chiar Moet ,este o butelie ,ca daca nu ai grija primesti penalty cand o deschizi ,depinde 50 ,60 ,nu te aud ,dupa semnal ... sa revenim ,cum sa nu dai nimic pe Coman cand nu dai nimic pe echipa ta de suflet,mah gajicarule!?vrajitorule , acest Houdini al penetinciarelor ,ca trebuie facut un film cu el si despre el - "cum sa faci trei ,oh ,nu , patru , din detentie fara sa mergi la camera nuptiala ,el asa se lauda" pai ma tija cu neon inspre sufletul femeilor(slabe de "injer") tu esti mai "rau " decat predecesorii tai in ale fotbalului ,precum Mitica ,care au scos cateva titluri "din palarie" pt DinaMOU ,de la Dinu pornire...bine ***si acolo ai scos la titluri prin acel "compozitor" de sampanii ,pe nume Moet ,incat Ceausescu este mandru de ce urmas are ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anonim91
anonim91  •  17 Iulie 2020, 00:42

Personal, sunt de acord cu Cristi Borcea. Coman e talentat, e al naibii de talentat, dar nu alearga destul. In schimb Man, care imi pare mai putin rafinat decat Coman, alearga mai mult!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează