Comentarii (30)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  17 Iulie 2020, 17:52

Florinel imi va fi totdeauna simpatic,pentru ca el e baiat cinstit,cu toate ca e in serviciul unui mafiot!De curand la unul din blaturile alea gretzoase-din cadrul cooperativei-dar mascate de galagia comentatorilor TV-deci la un fcsb-Gaz Metan-pe National Arena-in sezonul regulat-Florinel a vazut ca cei de la Medias fugeau din calea lui de parca avea raie!Si nu i-a placut!La un moment dat a ramas singur pe aripa stanga,a intrat nestingherit in careu,dar a sutat slab,o minge flescaita... pe directia portarului Plesca!Dar Plesca-ardelean serios-vorba-i vorba...a bagat-o in poarta!Spre entuziasmul comentatorilor transmisiei si a 152% din iubitorii fotbalului!Dupa meci, Florinel a fost intrebat de reporterul de la stadion ce-a fost cu el,de ce-a sutat asa in scarba?La care Florinel a raspuns...Pentru ca eram in of side!Auzi la el!Bineinteles ca tusierul se facuse ca ploua,bineinteles ca comentatorilor transmisiei sportive nu li se paruse suspecta pozitia lui Florinel,bineinteles ca operatorii transmisiei avusesera grija sa dea reluari numai din unghiuri favorabile!Sa tot joci la fcsb!

irldawe
irldawe  •  17 Iulie 2020, 06:57

dupa fata pare tandru ,dupa ochelari ...scafandru ! noi ii zicem butelie ,bine ,si o sampanie ,fiind ea chiar Moet ,este o butelie ,ca daca nu ai grija primesti penalty cand o deschizi ,depinde 50 ,60 ,nu te aud ,dupa semnal ... sa revenim ,cum sa nu dai nimic pe Coman cand nu dai nimic pe echipa ta de suflet,mah gajicarule!?vrajitorule , acest Houdini al penetinciarelor ,ca trebuie facut un film cu el si despre el - "cum sa faci trei ,oh ,nu , patru , din detentie fara sa mergi la camera nuptiala ,el asa se lauda" pai ma tija cu neon inspre sufletul femeilor(slabe de "injer") tu esti mai "rau " decat predecesorii tai in ale fotbalului ,precum Mitica ,care au scos cateva titluri "din palarie" pt DinaMOU ,de la Dinu pornire...bine ***si acolo ai scos la titluri prin acel "compozitor" de sampanii ,pe nume Moet ,incat Ceausescu este mandru de ce urmas are ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anonim91
anonim91  •  17 Iulie 2020, 00:42

Personal, sunt de acord cu Cristi Borcea. Coman e talentat, e al naibii de talentat, dar nu alearga destul. In schimb Man, care imi pare mai putin rafinat decat Coman, alearga mai mult!

creeperno
creeperno  •  16 Iulie 2020, 22:47

Nu te mai lua de el caci are suflet dinamovist

robertino2
robertino2  •  16 Iulie 2020, 21:56

S-au dublat alocatiile, Borcea va primi 1 la suta din PIB.

1396081817107708
Radoescu Adrian  •  16 Iulie 2020, 21:31

Care l a impaiat in halul asta?

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  16 Iulie 2020, 20:57
Postat de zorrozabal pe 16 Iulie 2020, 19:12

Las-o jos Borcea!Am auzit de prea multe ori tampenia asta cu alergatul!Crezi ca daca un jucator alearga ca un barzaun,automat e fotbalist?Cat alearga Cristiano Ronaldo?Florinel de atatea ori a castigat singur cate un meci!Pentru ca trage la poarta si stie sa traga!Cel mai elocvent meciul cu anglia de la U21!Ti-o zice un dinamovist!

Florinel imi va fi totdeauna simpatic pentru ca el e baiat cinstit!De ex.la o scarba de blat intre fcsb si Gaz metan,cu toate ca era singur cu portarul Plesca a tras la misto o minge flescaita!Dar pe care Plesca-constiincios-a bagat-o in poarta!Intrebat de ziaristi de ce a tras atat de in scarba,Florinel a zis ca...era in of side,d-aia n-a tras!Bineinteles ca tusierul nu ridicase steagul,bineinteles ca comentatorii...n-au comentat pozitia lui Florinel!Numai el are obiceiul de le mai zice hotilor ca sunt hoti!

liviuemil
liviuemil  •  16 Iulie 2020, 20:54

Prostul in toata povestea e Gigi. Cind iti alegi fini cu coada si purici asa patesti. Cum dracu sa amesteci uleiul si apa ????

spritz123
spritz123  •  16 Iulie 2020, 20:41

Pai nea Borcica..Floricel face 3 m ca niciunul de la masina la saormerie

eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  16 Iulie 2020, 20:40

E tipic ca e lenes si nu alearga, asa sunt toti comanii

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează