FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fotbalist de bază al lui Dinamo, ofertat în direct la TV de un patron din Liga 1: „Este senzațional, îl aștept la mine!”

Diego Fabbrini este dorit de către FC Botoșani
Diego Fabbrini este dorit de către FC Botoșani

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 18:16 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 20:48

Diego Fabbrini (29 de ani), jucătorul lui Dinamo, continuă să prezinte interes pentru FC Botoșani. Valeriu Iftime, finanțatorul clubului, l-a „ofertat” pe italian în direct la TV.

Mijlocașul ofensiv italian a evoluat pentru FC Botoșani între septembrie 2018 și iulie 2019, perioadă în care l-a impresionat profund pe Valeriu Iftime. Atât de mult, încât finanțatorul moldovenilor îl așteaptă înapoi la Botoșani. Singurul impediment, salariul mare cerut de Fabbrini.

Valeriu Iftime: „Fabbrini, senzațional pentru campionatul nostru”

„Fabbrini îmi doresc să fie al meu. Îi fac în continuare oferte. Îi fac acum, în direct, numai să vină. Îl aștept la mine. Nu știu dacă l-a stricat Dinamo, dar el este un fotbalist senzațional pentru campionatul nostru, dacă este bine reglat și bine integrat în club. Trebuie să înțeleagă nivelul salarial care se poate acorda în România. E greu să îi dai salariu de 14.000 de euro și următorii fotbaliști să aibă 6.000”, a spus Iftime, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

650.000 eurovalorează Fabbrini, potrivit transfermarkt

1 gol și 2 pase decisiveare italianul la Dinamo, în 19 meciuri

VIDEO. Încă un șoc la Dinamo: 6 jucători depistați pozitiv cu coronavirus

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Scene șocante la Dinamo, cu Diego Fabbrini și Daniel Popa în prim-plan!

Pe cine se bazează Dinamo, după ce șase jucători s-au îmbolnăvit cu COVID-19 » Probleme mari pe două posturi + cum ar putea arăta echipa de start

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ray51
ray51  •  17 Iulie 2020, 08:52

5000 de euro pe luna e un salariu corect. Cu bonusuri pentru goluri, asisturi, clasare pe podium, etc. merita sa incerce. Linistea este de dorit in locul furtunii.

creeperno
creeperno  •  16 Iulie 2020, 22:48

Daca ii platiti salariile restante la noi vil dam imediat

105662257060988
Eugen Qy  •  16 Iulie 2020, 21:46

Acum s-au gasit si dinamovistii sa aibe simptome ! Pana acum rupeau NORII si acum GATA ! Cand au vazut ca e groasa rau, s-au infectat cu virusul ucigas si acum trebuie sa fie intrerupt Campionatul ! Buna stratagema ! dar ce facem cu Cupa Romaniei, sau vine M.Lucescu si spune ca ACEASTA TREBUIE sa fie pro bono a dinamovistilor ca deh, pomana ingrasa !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close