FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scenariul-thriller propus de Prunea pentru salvarea lui Dinamo de la retrogradare

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 14:55 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 15:49

Florin Prunea vede o singură soluție pentru ca Dinamo să nu retrogradeze. Un program spartan, în care jucătorii să se focuseze non-stop, până la finalul sezonului, pe misiunea de a scoate la liman corabia în derivă.

Fostul președinte din „Ștefan cel Mare”, Florin Prunea, crede că „Dinamo mai are o singură șansă să se salveze de la retrogradare. Să se transforme pur și simplu într-o trupă de commando! 

Prunea recomandă un cantonament spartan pentru Dinamo

Asta ar însemna că toată lumea stă în cantonament timp de trei săptămâni, se renunță la orice alte gânduri sau alte activități și se focusează noapte și zi pe misiunea din finalul acestui sezon. Nu moare nimeni dacă se urmează un asemenea plan. Jucători, antrenori, staff, toți n-ar trebui să se mai ocupe de altceva decât de antrenamente și jocuri. Te pregătești, te duci la meci, joci, te întorci în cantonament, acesta ar fi programul de supercriză".

„Un detașament de forțe speciale”

Prunea mai punctează că „nici un efort n-ar fi prea mare în această perioadă pentru a o păstra pe Dinamo în prima ligă. Încă nu e totul pierdut și, dacă echipa ar acționa la unison ca un detașament de forțe speciale, ar mai exista o speranță, chiar și în condițiile în care antrenorii vor fi privați la o parte din partide de cei șase detectați pozitiv la coronavirus".

Citește și alte știri din Liga 1

EXCLUSIV Bogdan Bălănescu a făcut anchetă internă la Dinamo, după apariția cazurilor de Covid-19! Iată ce a descoperit

DINAMO. Reprezentanții lui Pablo Cortacero au ajuns la București! Când vor avea loc discuțiile decisive pentru preluarea clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno
creeperno  •  17 Iulie 2020, 23:00

Daca aveam dinamovisti adevarati mergea dar mercenarii astia se reapuca de greva daca incercam asa ceva

2429755040479642
Stelian Popa  •  17 Iulie 2020, 20:24

Prunica si Danci-horinca de ce nu ati facut voi asta ?de ce nu va-ti ocupat de jucatorii tineri de la Dinamo, ce au invatat ei de la voi sa intre in greva!!

iulian1952
iulian1952  •  17 Iulie 2020, 18:49

CU DINAMOVISTII-N GROAPA ? OK !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează