FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Reprezentanții lui Pablo Cortacero au ajuns la București! Când vor avea loc discuțiile decisive pentru preluarea clubului

Ionuț Negoiță îi așteaptă la negocieri pe reprezentanții lui Pablo Cortacero
Ionuț Negoiță îi așteaptă la negocieri pe reprezentanții lui Pablo Cortacero

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 13:55 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 14:39

Reprezentanții spaniolului Pablo Cortacero au ajuns astăzi la București. Aceștia vor să poarte un nou rând de discuții cu reprezentanții lui Ionuț Negoiță și ai fanilor, pentru eventuala preluare a clubului.

Pablo Cortacero a virat deja 100.000 de euro în conturile lui Dinamo și nu a renunțat la dorința de a cumpăra clubul. În week-end va avea loc o întâlnire decisivă între reprezentanții investitorului spaniol și partea românească, formată din reprezentanți ai lui Ionuț Negoiță și ai fanilor din DDB. Aceștia din urmă vor să se asigure de bunele intenții ale omului de afaceri.

Cortarcero, sprijinit din interior

Noul director tehnic, Cornel Țălnar, este unul dintre cei ce au susținut de la început sosirea ibericilor: „Din ce-am înțeles eu, domnul Cortacero este unul dintre oamenii potenți din Spania și vrea cu orice preț să preia Dinamo. Eu nu-l cunosc personal, îl știu prin intermediul unui prieten de-ai mei care are afaceri cu el în Spania. Vorbim de oameni potenți, care vor să vină să ajute, să investească". 

Pablo Cortacero are multe afaceri în domeniul imobiliar. A jucat fotbal la nivel de amator și a condus clubul CD Imperio. A mai încercat să preia Almeria şi Getafe, dar negocierile au eșuat.

400.000 euromai au de achitat spaniolii din cei 500.000 de euro promiși în urmă cu 6 săptămâni

VIDEO. Dumitru Dragomir: „Mă înscriu în programul DDB. Îmi pare rău de Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

După Dinamo, încă un club din Liga 1 cere întreruperea campionatului: „Mă gândesc cu groază la rezultatele testelor următoare”

Comentariu de Dan Udrea » Mesaj către Bălănescu: las-o pe Dinamo să rămână demnă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  17 Iulie 2020, 15:47

Scapati-ne xe nevoiță! Nu poate fi mai rau decat cu el....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează