FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Bogdan Bălănescu a făcut anchetă internă la Dinamo, după apariția cazurilor de Covid-19! Iată ce a descoperit

Bogdan Bălănescu a făcut anchetă internă la Dinamo, după apariția cazurilor de Covid-19
Bogdan Bălănescu a făcut anchetă internă la Dinamo, după apariția cazurilor de Covid-19

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 08:50 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 09:46

Numărul 1 executiv de la Dinamo, Bogdan Bălănescu, a propus aseară întreruperea campionatului în curs din cauza unei noi pauze pe care sunt obligați s-o ia jucătorii din Ștefan cel Mare, după descoperirea celor 6 fotbaliști pozitivi la ultimele teste de la echipă. 

Directorul general a făcut o anchetă internă la club, vizavi de cei șase, și a explicat pentru Gazeta Sporturilor de ce Dinamo dorește suspendarea exclusiv a play-out-ului.

Bălănescu: „Nu cerșim, este o situație delicată"

„Noi am făcut ancheta noastră internă. Nu găsim nicio breșă că a fost vreun jucător care să fi încălcat normele în vigoare. Inclusiv Ștefan Fara, având contract cu Liceul Mircea Eliade, la cămin, a preferat să nu stea cu restul comunității pentru a nu exista riscul contractării virusului. Lazăr are familia la Ploiești, copii mici. De 5 săptămâni în cap nu s-a mai văzut cu Ștefan Bărboianu (n.r. Bărboianu este unul dintre cei 6 fotbaliști de la Petrolul care au fost confirmați cu Covid-19 la începutul lunii iulie. Fundașul „lupilor e nașul de cununie al lui Lazăr”). 

Mrlzjak, familist convins, a stat cu soția, n-a ieșit din casă. Mihai Popescu a ieșit o dată până la cabinetul stamotologic al consoartei. Toți au stat în casă sau au fost la antrenamente la Săftica, niciunul nu a umblat brambura. Ricardo Grigore a fost o singură dată la pescuit, atât. Răuță are copil mic, acasă, unde să umble? Nu a fost la petreceri, la întruniri. Nu e vorba că-i apărăm, ăsta e adevărul gol goluț! 

În mod normal, nici nu am fi dat nume, dar au apărut în presă atacuri la anumiți jucători, de aceea suntem nevoiți să facem aceste precizări. Nu cerșim întreruperea campionatului, este o situație delicată în privința componenței lotului. Oricine ar fi fost în locul nostru ar fi procedat la fel. Nu uitați că atunci când a fost o propunere de întrerupere a campionatului Dinamo s-a opus, dar gravitatea acestui caz ne determină să ne gândim și la această soluție extremă. Când ne referim la întreruperea campionatului, ne referim exclusiv la play-out", a declarat Bălănescu pentru GSP.RO.

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre cazurile de coronavirus de la Dinamo: 

Ce urmează pentru Dinamo » Când va avea loc următoarea testare și ce se întâmplă cu dinamoviștii aflați în spital

DINAMO. Ionel Dănciulescu răspunde conspirațiilor înaintate de rivali: „Doar mintea bolnavă a unora se poate gândi la asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  17 Iulie 2020, 17:11
Postat de Paul Cernea pe 17 Iulie 2020, 10:07

"Ricardo Grigore a fost o singură dată la pescuit...". Ha, ha, ha, au si pestii COVID, nu-i asa??? Nici în fata plutonului de executie nu-si pierde Dinamo umorul!(râsul ...curcilor!).

Sefule da si tu prea razi ca Monica Tatoiu-ca sa-ti citez chiar din GG!!Balanganescu ala,voia sa transmita-cu-i poa sa priceapa-ca baiatul nu a iesit decat odata din casa si atunci a stat in aer liber!Eventual putea sa precizeze daca a mai fost cu cineva in masina si daca a purtat masca!Ca Doar nu-l durea gura!Ca noi stim ca tot Lazarica i-a imbulinat!

rocky2
rocky2  •  17 Iulie 2020, 16:57
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 17 Iulie 2020, 12:21

Băi, papagalilor(câini nu mai sunteți de mult),până ieri voiati în finala Cupei,acum nu mai vreți să jucați în campionat cu Chiajna...Pun pariu că burleanu cu gașca o să suspende play-out-ul,o să lase si pe sinistra echipă a miliției în liga întâi, vor promova două din liga a doua și toată lumea va fi mulțumită.Toata lumea,mai puțin noi,suporterii.Oricum,sper să le ia cei de la TV TOȚI banii la cei care nu mai doresc să joace...Pe de altă parte,FCSB=STEAUA a jucat cu opt!!! ,nu cu șase jucători accidentați și tot le-a dat patru.O rușine de federație....

Greu cand esti gigist fc5bist! Dar mai ales jenant si penibil! Auzi, fct5b=steaoa! :)))Ridicoli!

832340336969683
Nello Milano  •  17 Iulie 2020, 16:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează