FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionel Dănciulescu răspunde conspirațiilor înaintate de rivali: „Doar mintea bolnavă a unora se poate gândi la asta”

Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 20:13 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 20:47

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, le-a oferit replica celor care îi bănuiesc pe „câini” de strategii necurate odată cu vestea infectării cu coronavirus a 6 fotbaliști alb-roșii.

Dănciulescu a declarat că această situație a cauzat suferință în tabăra dinamoviștilor, afirmând că echipa sa este dezavantajată de pauza forțată a fotbaliștilor săi.

„Să stai 5 zile acasă sau în spital nu este un avantaj pentru un jucător, doar mintea bolnavă a unor oameni care nu au jucat fotbal se poate gândi la strategii în această perioadă de alertă. Suntem dezavantajați, mai ales în aceste zile în care jucătorii și noul staff tehnic au început să se cunoască mai bine după două antrenamente”, a spus Dănciulescu pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Ionel Dănciulescu: „Trebuie să rezistăm dacă vrem să existăm!”

Dănciulescu a comentat și informația conform căreia Vali Lazăr, unul dintre fotbaliștii infectați ai „câinilor”, ar fi luat virusul de le Ștefan Bărboianu, nașul său și jucătorul Petrolului, infectat și el.

„Am remarcat și o prostie apărută la adresa lui Vali Lazăr și nu am cum să tac. Zi de zi, Lăzărică vine singur de la Ploiești în cantonamentul de la Săftica, nu e nimeni cu el în mașină. Cred că e mai mult de-o lună de când s-a văzut ultima oară cu Fane Bărboianu, iar de atunci a mai fost testat de două ori pentru că așa e protocolul medical, testare la fiecare 14 zile. Suferim, dar trebuie să rezistăm dacă vrem să existăm!”, a mai spus Danciu.

Ciprian Paraschiv: „Nu vreau să mă gândesc la strategii necurate la Dinamo”

Președintele lui Poli Iași, Ciprian Paraschiv, a fost primul care a adus în discuție o posibilă strategie necurată a „câinilor”. 

„N-aș vrea să aflu că jucătorii negativi se antrenează, în loc să stea în izolare. Nu mai spun de-o eventuală reprogramare la finalul campionatului, care i-ar avantaja pe bucureșteni fiindcă vor ști celelalte rezultate. 

Nu vreau să mă gândesc la alte strategii necurate și nu mi se pare normal ca în acest moment ceilalți jucători de la Dinamo să stea la Săftica și să se antreneze cu noul colectiv tehnic pentru a câștiga timp și a aștepta celelalte rezultate”, a spus președintele ieșenilor pentru GSP.ro.

VIDEO Încă un șoc la Dinamo: 6 jucători depistați pozitiv cu coronavirus

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Un fotbalist de bază al lui Dinamo, ofertat în direct la TV de patronul unui club din Liga 1: „Este senzațional, îl aștept la mine!”

Dinamo cere întreruperea campionatului! Bogdan Bălănescu anunță apocalipsa la club: „Suntem aproape de desființare!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
2429755040479642
Stelian Popa  •  17 Iulie 2020, 11:12

Danciulescu taie vrunze la caini de ani de zile,dar este platit! ce sa ivete jucatorii tineri de la Dinamo cand au auzit ca seful lor conduce beat la volan .Prunica este cel mai mare escroc din fotbalu Romanesc,a plecat cu scandal de la Iasi la fel sa intaplat si cu Dinamo. Prunea a pus la cale greva jucatorilor, in meciul amical cu Voluntari.

10218816980472282
Tudor Lucian  •  17 Iulie 2020, 00:37

Pacat de fotbalisti. Pacat de ei ca oameni caci s-au infectat. Nu este bine sa te bucuri de raul altuia dar clubului i-ar sta bine in B sau de ce nu in liga a-4-a. Ar fi super tare sa nu mai auzim de ei o perioada.????

creeperno
creeperno  •  16 Iulie 2020, 22:49

Corect ar fi sa se antreneze aia fara covrig 19. Mai da-o incolo de izolare ca uitam fotbalul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează