FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - STEAUA 0-0 / TURUL SEMIFINALELOR

Rednic nemulțumit de ofensiva dinamovistă: "Steaua s-a blocat foarte bine"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 22:29

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a fost mulțumit de apărarea sa din meciul tur al semifinalelor Cupei României cu Steaua, 0-0, însă s-a arătat dezamăgit de ofensiva "câinilor".

"A fost un joc echilibrat. Noi ne-am propus să nu luăm gol și n-am luat gol. Ne-am propus să marcăm, însă n-am reușit. E un rezultat normal. Apărarea a funcționat. Steaua n-a avut ocazii clare. Mi-aș fi dorit mai mult.

Nu ne-a fost teamă, dar și Steaua s-a blocat foarte bine. Nu ne-a lăsat spații. «Bizonul» (n.r. Gnohere) n-a putut duce tot meciul. Calificarea se va decide în retur, suntem pregătiți și pentru penalty-uri. Cred că ne vom califica. Terenul nu ne-a ajutat nici pe noi, nici pe ei", a declarat Rednic la Dolcesport.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (37)
dincolodenori
dincolodenori  •  04 Martie 2016, 07:01
Postat de jony1973 pe 04 Martie 2016, 06:39

Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljici, Filip - Anton, Ekeng - Rotariu, Palici, Lazar - Essombe. Asta este echipa pentru duminica. Ar fi o echipa cu jucatori mult mai rapizi, pentru contraatac. Trebuie facut ceva pentru ca Steaua si-a creat ocazii actionand foarte mult pe flancurile terenului. Cat de bun ar fi fost Fai! Atentie la preparatorul fizic german care la meciul de duminca le v-a da stelistilor doza dubla (poate tripla) din "energizante" la inceputul si la pauza meciului (atentie la primele 15 minute ale fiecarei reprize). Aici trebuie sa intervina Negoita si sa ceara control antidoping la acest meci (proba de sange daca se poate). Altfel ne vor domina fizic total! Trebuie sa-i speriem putin cu antidopingul!

Rednic ! tu esti bre?

nicolas_blu
nicolas_blu  •  04 Martie 2016, 02:33
Postat de khal_37 pe 04 Martie 2016, 02:04

Echipa militiei si securitatii a stat cu fundul in poarta ca de obicei...miau miau.

Arvitrul si-a facut numarul ca de obicei...doua penalti uri ne acordate, unul la Palic si altul la hent ul lui Tamas si cartonas rosu la BOU rceanu ca i-a rupt glezna lui Mevlija....!!

saviola2_8
saviola2_8  •  03 Martie 2016, 23:46

steaua n-a avut ocazii clare?:))) pai hai sa zicem ca bara lui stanciu n-a fost creata in urma unei faze clare, dar capul lui papp, singur cuc din 6 metri? enache, cu mingea pe frunte din careul de 6 metri? cipiciu? geez, rednic asta asta e locco:)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează