FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  STEAUA - DINAMO, MIERCURI, 21:30, DIGI, DOLCE, PRO TV, GSP.RO

Reghe a schimbat discursul avut după meciul cu Astra: "Campionatul se joacă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 aprilie 2016 12:06

Șansele Stelei de a câștiga titlul în acest sezon s-au micșorat considerabil după ce roș-albaștrii au pierdut meciul disputat împotriva Astrei, scor 0-2.

Dacă la finalul meciului cu Astra, Reghecampf a declarat că nu mai crede în șansele la titlu ale echipei sale, tehnicianul și-a schimbat discursul la conferința de presă susținută înainte meciului cu Dinamo, din semifinalele Cupei României. 

"Indiferent de rezultat, campionatul se joacă în continuare, avem de recuperat șase puncte. Nu s-a schimbat nimic, vedem ce se va întâmpla în etapele următoare din play-off, noi trebuie să ne câștigăm meciurile.

Cel mai important lucru pentru noi este să terminăm în play-off cel puțin pe locul doi. Locul doi necesită trei victorii din partea noastră", este de părere Laurențiu Reghecampf.

Steaua este la șase puncte de liderul Astra, cu trei etape înainte de final. Roș-albaștrii joacă mâine împotriva lui Dinamo, pentru un loc în finala Cupei României, pe Arena Națională, de la ora 21:30.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează