FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - U CRAIOVA, AZI, 20:30, PROTV, DIGI ȘI LIVETEXT GSP.RO

Să înceapă show-ul! Totul despre Supercupa României de diseară, CFR Cluj - U Craiova: "A venit timpul să răpunem campioana!"

Articol de - Publicat sambata, 14 iulie 2018 09:00

Craiova freamătă în așteptarea duelului din această seară de pe "Oblemenco"!

  • Meciul este liveTEXT pe GSP.ro de la ora 20:30 și în direct pe Pro TV și TV Digi Sport

27.000 de bilete au fost epuizate cu 5 zile înaintea partidei. Porțile stadionului din Bănie se vor deschide la 18:30, iar cu jumătate de oră mai devreme Federația va organiza un Fan Zone pe esplanada din fața arenei.

Antrenorul Devis Mangia știe că a făcut lucruri mari cu Știința, readucând Cupa României în Orașul Banilor după o pauză de 25 de ani, dar îi temperează pe ultrași: "Va fi extrem de dificil, fiindcă CFR e campioana țării, o echipă foarte puternică. În niciun caz nu plecăm noi cu prima şansă. Trebuie să avem răbdare. Aşa cum am spus şi la începutul sezonului trecut: calm, calm, calm! Nu-mi doresc să fiu elogiat pentru ce am obținut, vreau doar ca fiecare să vorbească despre echipa lui, nu despre a mea. Munca mea de un an este locul 3 în campionat, Cupa României şi jucători vânduţi de 6 milioane de euro".

Cei 3 fotbaliști de care s-au despărțit juveții în această vară sunt Alex Băluță (plecat la Slavia Praga pe 2,65 milioane E), Vladimir Screciu (vândut la Genk pe două milioane E) și Gustavo (cedat în China, la Liaoning, pe 800.000 E).

Transferat definitiv în această vară de la Southampton, Florin Gardoș speră să-și treacă în CV al doilea trofeu cu Universitatea: "Mă motivează suplimentar faptul că putem câștiga un titlu în doar 90 de minute. Sau 120, dacă vor fi prelungiri. Fanii noștri fantastici merită încă o bucurie". 

3,05e cota oferită de casele de pariuri ca Universitatea să câștige în această seară. Favoriți sunt ardelenii, cotă 2,35 pentru un succes al CFR-ului

Optimism combinat cu prudență

"Febra" din jurul meciului i-a "prins" și pe foștii jucători ai Universității. "Trebuie să luăm și Supercupa! Nu mă gândesc decât la victoria noastră. Am luat locul trei, am câștigat Cupa și acum a venit timpul să răpunem campioana", spune Nicolae Negrilă. Rodion Cămătaru e ceva mai circumspect: "Avem un adversar de calibru, deci nu poate fi un meci ușor. În plus, Craiova se va prezenta fără câțiva titulari de anul trecut, sper ca jucătorii care-i vor înlocui să-i facă uitați". Sorin Cârțu a tras concluzia: "Fiind un meci cu trofeul pe masă, toată lumea va da totul, pentru că îți poți îmbogăți palmaresul într-o seară. Orice se poate întâmpla, chiar dacă Universitatea joacă pe teren propriu". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  14 Iulie 2018, 21:25

Craiova cu fotbalul, toate ocaziile, driblinguri etc, CFR Cluj cu arbitrii si cu Arlauskis , Camora si Tucudean aflati in ***. Tucudean un zvarcolac mioritic in timp ce Camora si Arlauskis meritau eliminati, iesirile lor sugereaza mai degraba ***, *** etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prazburg1948
prazburg1948  •  14 Iulie 2018, 18:33
Postat de kwd2015 pe 14 Iulie 2018, 13:26

Joaca vlona Craiovei. Asta pt ca olgutza l a manevrat pe mititelu. Apoi a facut o noua echipa, fantoma si au aranjat cu niste judecatori sa o declare adevarata Craiova***

Stii vorba aia, "cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia"? Uite ce parere am eu, daca oltenii terminau pe locul 9-10 pe nimeni nu interesa, dar fiindca baietii d la Craiova au inceput sa joace frumos, sa vanda pe banda rulanta, au castigat cupa si joaca pe o bijuterie de stadion PLIN mai tot timpul, au inceput sa deranjeze fc5bisti, dinamovisti, etc. Muriti toti de invidie ca n-aveti si voi ce e la Craiova. Ce zici copile, am dreptate?

kwd2015
kwd2015  •  14 Iulie 2018, 13:26
Postat de deuxex pe 14 Iulie 2018, 12:50

Ce inseamna sa nu ai acreditare pe langa clubul Universitatea Craiova! In primul rand, ROSSI si BIC sunt accidentati! In al doilea rand, Mateiu si probabil Cicaldau vor fi titulari! Dar voi de unde sa stiti ca astia 2 joaca la Craiova ca, deh, NU AVETI ACREDITARE!

Joaca vlona Craiovei. Asta pt ca olgutza l a manevrat pe mititelu. Apoi a facut o noua echipa, fantoma si au aranjat cu niste judecatori sa o declare adevarata Craiova***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează