FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SCANDAL

EXCLUSIV, VIDEO+FOTO Scandal uriaș la finala Cupei României pe București, câștigată de CS Dinamo! Un jucător a sărit la bătaie cu Dănuț Lupu » Reporterul GSP, agresat: „Ieși în p*** mea afară!”

FOTO: Remus Dinu (GSP.ro) +5   FOTO
FOTO: Remus Dinu (GSP.ro)

Articol de - Publicat sambata, 11 iunie 2022 19:55 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 20:49

Scandal uriaș la finala regională a Cupei României, faza pe București. O altercație violentă a avut loc în ultimele minute ale meciului CS Dinamo - ACS Sportivii București 3-2, când unul dintre jucătorii învinsei a sărit la bătaie cu fostul mare fotbalist Danut Lupu (55 de ani), prezent la meci în calitate de oficial al clubului MAI.

Cei doi s-au înjurat, îmbrâncit, totul culminând cu o încăierare generală între cele două tabere. Arbitrul a fluierat prematur finalul meciului, cu un minut mai devreme.

Scandal la finala regională a Cupei României, faza pe București. Dănuț Lupu, implicat

De unde a pornit totul? În ultimele minute ale partidei, când Dinamo conducea cu 3-2, un fault petrecut în careul „sportivilor” a inflamat serios spiritele pe teren. A rezultat o eliminare în tabăra pierzătoarei, jucătorul eliminat fiind luat în colimator de Dănuț Lupu, cel care urmărea meciul din spatele porții. 

Până la o încăierare de proporții a mai fost un singur pas. Andrei Popescu de la ACS Sportivii și Dănuț Lupu și-au aruncat cuvinte grele, iar un „meci de box” a fost evitat abia după ce fotbaliștii din cele două tabere au sărit pentru a-i despărți pe cei doi. 

Andrei Popescu, jucătorul care s-a răfuit cu Dănuț Lupu: „Ne-a înjurat de morți”

„Domnul Dănuț Lupu, președintele celor de la Dinamo, a început să ne înjure de morți, ne-a făcut țărani. Am continuat și noi cu înjurăturile. S-a lăsat și cu eliminări. 

În meciul retur, de pe terenul nostru, a coborât din tribuna oficială doar să ne lovească, ne-a înjurat, l-a călcat pe antrenorul nostru pe picior. Nu e nicio rivalitate, cred că dânsul atât poate fi de fair-play, atitudinea dânsului lasă de dorit”, a declarat jucătorul de la ACS Sportivii București despre Dănuț Lupu pentru GSP.ro.

Finalul partidei a fost tensionat, cele doua echipe plângându-se reciproc de violențele adversarei. FOTO mai jos cu piciorul unuia dintre jucătorii de la ACS Sportivii: 

Scandal uriaș la finala Cupei României pe București, câștigată de CS Dinamo! Un jucător a sărit la bătaie cu Dănuț Lupu » Reporterul GSP, agresat: „Ieși în p*** mea afară!”

Cu puțin timp înainte de festivitatea de premiere, după ce atmosfera s-a mai calmat, părțile implicate au încercat s-o dea la pace. Între timp, un echipaj al Poliției și-a făcut apariția la fața locului.

Dănuț Lupu a țipat la reporterul GSP: „Cine ești, bă, tu?”

+1 FOTO

Surprinzător, în apărarea lui Lupu a sărit tocmai președintele Asociației de Fotbal a Municipiului București, Marian Lumânare, care a îndepărtat Gazeta de „epicentrul” scandalului pentru a-l acoperi pe dinamovist și a diminua efectele comportamentului său.

Reporterul GSP care filma momentul a fost scos de pe teren de Lumînare. Inclusiv Dănuț Lupu a fost recalcitrant cu reprezentantul presei. S-a apropiat amenințător și a țipat în direcția acestuia: „Cine ești, bă, tu? Ieși in p*** mea afară de aici!”.

De asemenea, un jucător de la CS Dinamo a lansat invective greu de reprodus la adresa reporterului GSP, pe care l-a amenințat.

CS Dinamo a câștigat Cupa României pe București

CS Dinamo, echipa Ministerului de Interne, s-a impus în această după-amiază în finala fazei municipale a Cupei României, după o victorie la limită, 3-2 cu ACS Sportivii București. Pe stadionul Romprim din Capitală, în fața a aproximativ 300 de spectatori, printre care s-au numărat și juniorii premiați după meci, formația antrenată de Daniel Iftodi a tranșat fără mari probleme duelul.

„Câinii” Internelor au condus cu 3-0, doar în final cedând inițiativa, când au primit două goluri. Roș-albii, calificați și în play-off-ul pentru promovarea în Liga 3, unde vor da săptămâna viitoare peste Venus Independența, reprezentanta Călărașului, și-au adjudecat în premieră Cupa României. Drept răsplată, vor evolua în ediția viitoare a Cupei, faza națională.

Cine e CS Dinamo

CS Dinamo e clubul sprijinit de Ministerul de Interne. Echipa nu se bucură de susținerea vreunei galerii, însă va beneficia de viitorul stadion construit în Ștefan cel Mare, după cum a asigurat recent ministrul Bode. 

Câteva dintre gloriile clubului au aderat în proiect, unde s-au pus și bazele unei academii moderne de fotbal. Clubul are drept obiectiv promovarea în Liga 3, însă, conform spuselor președintelui Ionuț Popa, nu-și dorește să meargă mai departe și spre liga secundă.

Fostul jucător de la Dinamo și Craiova propune doi jucători de la propria academie » Ce echipă din Liga 1 îi așteaptă la antrenamente
MERCATO
Fostul jucător de la Dinamo și Craiova propune doi jucători de la propria academie » Ce echipă din Liga 1 îi așteaptă la antrenamente
Antrenorul dispus să o ajute pe Dinamo: „M-aș duce pe jos și fără bani, chiar și în Liga 4”
DINAMO
Antrenorul dispus să o ajute pe Dinamo: „M-aș duce pe jos și fără bani, chiar și în Liga 4”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
creeperno807
creeperno807  •  12 Iunie 2022, 22:36

Zise stelistul

liviuemil
liviuemil  •  12 Iunie 2022, 14:36

Militieni, ce sa le ceri !!!!

balotelli
balotelli  •  12 Iunie 2022, 13:14
Postat de vasileroaita pe 12 Iunie 2022, 08:42

Lupu stă prost cu limba română. Cum să spui "Ieși în..."?!? Poți să ieși doar "din..."!!

De la mine ai Like-ul. Să știi, Vasile. Nu glumesc când zic că te apreciem. Ai fost notificat de Gsp, nu?: "Ai primit o apreciere pentru comentariul tău." Primești cam câte 87 pe zi. Știi... U e mai simpatizată în țară, mai ales de către userii din sud. La noi, ai primi like-uri mai multe. Așa că ieși în... sau din galeria userilor cfr-iști și hai în galeria noastră, să ne ajuți, că suntem doar vreo trei. Cu clauza se rezolvă, ți-am mai zis.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează