FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Antrenorul dispus să o ajute pe Dinamo: „M-aș duce pe jos și fără bani, chiar și în Liga 4”

Costel Pană, a declarat că ar fi dispus să o preia pe Dinamo, după retrogradarea echipei în Liga secundă
Costel Pană, a declarat că ar fi dispus să o preia pe Dinamo, după retrogradarea echipei în Liga secundă

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2022 12:19 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 13:14

Costel Pană (54 de ani), fost antrenor la FCM Bacău, Chindia Târgoviște, CS Ștefănești, ACS Buftea și Progresul Cernica, a declarat că ar fi dispus să o preia pe Dinamo, după retrogradarea echipei în liga secundă.

Pană, campion cu Dinamo în 1992, din postura de jucător, este liber de contract, după despărțirea de Khaleej, echipă din liga a doua a Arabiei Saudite. Acolo, Pană a activat ca director tehnic pe sectorul de juniori.

Declarație fără menajamente: „FRF ar trebui să-i plătească salariu lui Anghel Iordănescu, nu lui Edi”
ROMÂNIA
Declarație fără menajamente: „FRF ar trebui să-i plătească salariu lui Anghel Iordănescu, nu lui Edi”

Costel Pană, dispus să o antreneze pe Dinamo

„M-aș duce pe jos și fără bani. Dinamo mi-a oferit șansa să mă afirm. Vreau să dau ceva înapoi. Aș merge și la Liga 4. Să știe că au un om de rezervă. Și ultimul pe listă dacă sunt, eu mă duc. 

O singură dată în 20 de ani am fost dat afară din cauza rezultatelor. Am fost dat afară pentru atitudine, pentru că am spus lucrurilor pe nume, pentru că nu am ținut capul jos. Am reușit la fotbal pe puterile mele, nu m-a ajutat nimeni”, a spus Costel Pană, la Digi Sport.

Ovidiu Stângă: „Conducătorii și-au făcut numărul și-au plecat de la Dinamo”

Ovidiu Stângă, 49 de ani, fost selecționer la naționalele de juniori ale României, este șocat de ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, echipă cu care a fost campion al Divizie A în 2002.

Ovidiu Stângă, 49 de ani, fost selecționer la naționalele de juniori ale României, este siderat de ceea ce s-a întâmplat atât la prima reprezentativă, cât și la Dinamo, echipă cu care a fost campion al Divizie A în 2002.

Din femeie frumoasă a ajuns una de pe stradă... Greul de acum începe, țineți minte ce vă spun! Din păcate, nu doar Dinamo e într-o situație gravă, ci tot fotbalul românesc. Va fi problemă mare la «B». Numai jucător sau antrenor să nu fii la Dinamo!

Dacă e să joace Caracalul cu Bragadiru, nu vine nimeni la meci. Dacă joacă ăia de la Caracal cu Dinamo, vine tot orașul, iar tu trebuie să ai echipă ca să-i bați. Trebuie să ai valoare, degeaba te mai ajută arbitrul sau vântul la un meci sau altul.

-Ovidiu Stângă, pentru GSP.ro

VIDEO. La matineu în Colentina. Dinamo sondează piața pentru a avea un stadion unde să joace „acasă” în Liga 2

Citește și alte știri despre Dinamo:

Răzvan Zăvăleanu, răspuns halucinant la întrebarea „Câți jucători mai sunt la Dinamo?” + Cât de mare este riscul falimentului și cine va numi noul antrenor

Situație neverosimilă pentru omul care devine #1 în poarta lui Dinamo: doarme la Săftica, fiindcă n-are bani de chirie în oraș!

Playtech: Pozele care Maria Constantin ar vrea să DISPARĂ de pe internet! Se întâmplă în urmă cu doar câţiva ani... Puţini îşi mai amintesc


Comentarii (2)
creeperno807
creeperno807  •  11 Iunie 2022, 22:42
Postat de Calcar pe 11 Iunie 2022, 14:02

Faliment placut

Vise placute!

Calcar
Calcar  •  11 Iunie 2022, 14:02

Faliment placut

Vezi toate comentariile (2)
Comentează