FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Situație neverosimilă pentru omul care devine #1 în poarta lui Dinamo: doarme la Săftica, fiindcă n-are bani de chirie în oraș!

Ștefan Fara locuieşte în cantonamentul echipei de la Săfica, de pe DN1 / Sursă foto: GSP
Ștefan Fara locuieşte în cantonamentul echipei de la Săfica, de pe DN1 / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 10 iunie 2022 19:02 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 19:30

Ștefan Fara, favorit să devină numărul 1 din poarta lui Dinamo în noul sezon, locuieşte în cantonamentul echipei de la Săfica, de pe DN1. 

După gafele de la baraj ale lui Mihai Eșanu, după transferurile eșuate ale lui Cristiano Figueiredo și Thomas Chesneau, Ștefan Brian Fara se anunță a fi următorul titular dintre buturile „câinilor” în eșalonul secund.

Ștefan Fara locuieşte în cantonamentul lui Dinamo de la Săfica

Ștefan nu a jucat nici măcar un minut la prima echipă, într-un meci oficial. Sezonul trecut, a fost doar rezervă neutilizată în toate competițiile. S-a afirmat la câteva partide la Dinamo II, în Liga 3, deși, și acolo, lucrurile au mers foarte prost. În sezonul 2020-2021 a fost împrumutat la Farul Constanța, în Liga 2.

Un tânăr fără posibilități financiare pentru a locui în București, Fara trăiește zi de zi, alături de câțiva tineri de perspectivă din Academia clubului, în cantonamentul vechi de la Săftica. 

„Nu vrea să păcălească, muncește, își dorește. Alții sunt duși de val, el e copil bun. Este un băiat serios, vorbește în poartă tot timpul, iese pe centrări, are reflexe bune. Ca om este de nota 10, un caracter pe care te poți baza, nu se dă la o parte. Joacă și accidentat”, a mai povestit fostul său antrenor de la juniori, Mihai Dobre.

Situație neverosimilă pentru omul care devine #1 în poarta lui Dinamo: doarme la Săftica, fiindcă n-are bani de chirie în oraș!
Ștefan Fara a împlinit 21 de ani pe 23 de aprilie / Sursă foto: GSP

23 de meciuria adunat Fara în echipa „câinilor”, ediția trecută, exclusiv pe banca de rezerve

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Nicolae Badea, prima reacție după retrogradarea lui Dinamo + Îi răspunde dur lui Lupescu: „«Jenibil»! Elias a făcut infinit mai multe decât el”

VIDEO Semifinalistul de la Survivor s-a lovit de realitate la revenirea în România: „Mamă, Edi Iordănescu la națională? Dinamo a retrogradat?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
paolo17
paolo17  •  11 Iunie 2022, 06:58
Postat de titiduru22 pe 10 Iunie 2022, 21:20

Saracu' , doarme la Saftica de parca ar dormi in parc sau prin canale .

Anul trecut un sponsor a dat o pompa cu alb pe pereți. Un alt sponsor le-a pus faianță în veceuri. Dormi tu la Saftica, fără salariu!

paolo17
paolo17  •  11 Iunie 2022, 06:56
Postat de creeperno807 pe 10 Iunie 2022, 22:38

Important e sa aiba acoperis deasupra capului, mancare si apa. Restul e cum o vrea Dumnezeu

Dumnezeu ți-a arătat cum vrea...

Amiralul2022
Amiralul2022  •  11 Iunie 2022, 00:27

Mai are Dinamo portar ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează