FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - CS UNIVERSITATEA 2-1

Fotbalistul Craiovei care l-a enervat pe Basarab Panduru: „Trebuia schimbat după 20 de minute! Nu știai la ce te uiți”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 aprilie 2022 22:00 / Actualizat miercuri, 20 aprilie 2022 22:47

Sepsi Sf. Gheorghe a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1, în turul semifinalei Cupei României. Basarab Panduru a avut un discurs dur la adresa oltenilor pentru jocul prestat și pune la zid doi fotbaliști din echipa lui Reghecampf.

„Rezultat corect. Dacă se termina 1-1, nu era corect. Am spus ca nu îmi place Sepsi şi zic de ce. Pentru că dacă se întâmplă lucruri bune acolo e doar datorită antrenorului, care e vedeta echipei. Ai jucatori precum Golofca şi Bărbuţ care n-au dat un gol în 30 şi ceva de etape. Ai Tudorie şi Ştefănescu, care pare cel mai interesant. 

Dar când ai asemenea jucători care au fost buni doar cândva, înseamnă ca e meritul antrenorului. Bravo lui, probabil că le-a fost frică de acest meci. Victorie este mare şi importantă”, a declarat Basarab Panduru potrivit Orange Sport.

Basarab Panduru: „Bic trebuia schimbat după 20 de minute”

Panduru a ales să critice doi fotbaliști de la Craiova pentru jocul slab: pe mijlocașul Ovidiu Bic și fundașul Paul Papp.

„Dacă erai fan Craiova te intrebai dacă joacă Craiova. Că nu îţi explici! Astăzi nu mi-a plăcut deloc ce am văzut. Nu ştiu cum de l-au lăsat pe Bic să joace, trebuia schimbat după 20 de minute. Iar Papp a greşit toate pasele! Eu mă mir că face asta, are experinţă mare.

Joci pe nu ştiu unde nu ştiu câţi ani. A jucat mai mult pe afară decât în ţară şi să vii să faci meciuri din astea. Te uitai la meci ca fan oltean şi nu ştiai la ce te uiți”, a mai precizat analistul TV.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Giedrius Arlauskis își așteaptă banii de la CFR: „Am câștigat, restul sunt povești!”

EXCLUSIV Tertip prin care CSA Steaua ar putea bloca disputarea meciului de titlu în Ghencea! » Gigi Becali: „Le e frică, fac mișmașuri. E o singură soluție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
granjan
granjan  •  26 Aprilie 2022, 11:20
Postat de emil1986 pe 21 Aprilie 2022, 09:23

Gresit. Din 6 enumerati de tine doar 3 sunt din Oltenia. Barbut e din Timisoara, Tudorie din Galati, iar Balasa e targovistean. E adevarat ca acestia au trecut pe la Craiolguta. In schimb, ceilalti 3, care sunt nascuti in zone oltenesti, n-au trecut pe la Craiolguta.

Bărbuț chiar e oltean. Părinții lui sunt din Gorj, chiar dacă el este născut în Timișoara.

craiovamaxima
craiovamaxima  •  24 Aprilie 2022, 15:53

Bic, e doar Bic,... si atat. De unde fotbal? Aaaa, c-a dat chifla aia cu FCSB ? Altceva ati mai vazut in anii astia? Bic, alaturi de Nistor si Gustavo mai mult incurca.

m4blue88
m4blue88  •  23 Aprilie 2022, 05:42

Cred că Panduru îl confundă pe Papp cu Screciu.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează