FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI-FCSB 0-1

SEPSI-FCSB 0-1 // Cristi Balaj a răbufnit în direct, după interviul cu Răzvan Burleanu de la finala Cupei: „Mai avea un pic și îi pupa mâna!”

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 12:09 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 12:21

Finala Cupei României din acest an s-a desfășurat în condiții speciale. Cei zece jurnaliști acreditați de Federația Română de Fotbal au avut acces doar la masa presei din stadion și nu au putut realiza interviuri cu jucătorii sau antrenorii, așa cum se întâmpla până acum.

A existat un singur reporter desemnat de cele trei televiziuni deținătoare de drepturi să facă acest lucru, la finalul confruntării de la Ploiești. Pe lângă jucătorii și cei doi antrenori, Toni Petrea și Leo Grozavu, la interviu a venit și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Acesta a fost chestionat pe marginea meciului, a cazurilor de COVID-19 din fotbalul de la noi, dar și despre obiectivele de viitor ale Federației în ceea ce privește organizarea partidelor în pandemie.

Dar reporterul nu a întrebat absolut nimic despre scandalul zilei, izbucnit chiar înaintea finalei: dreptul de joc al lui Istvan Fulop de la Sepsi Sf. Gheorghe. Nici despre conflictul FRF-Dinamo în ceea ce-l privește pe Andrei Vlad și memoriul respins de Comisiile Federației în acest caz.

„Mulțumesc mult. Mulțumim. Mulțumim, domn' președinte”

Mai mult, la finalul interviului, reporterul i-a spus lui Burleanu: „Mulțumesc mult. Seară frumoasă, mulțumim încă o dată. Mulțumim, domn' președinte”.

După terminarea interviului, Cristi Balaj, președintele ANAD, invitat permanent al TV Telekom Sport și expert al postului, a comentat scurt intervenția lui Burleanu, vizat fiind reporterul de la stadion: „Mai avea un pic Zelgin (n.r. Eduard Zelgin, cel desemnat de deținătorul de drepturi să se ocupe de flash-interviurile de la finalul partidei de pe „Ilie Oană”) și îi pupa mâna lui Burleanu. Serios, dacă nu... Nu se face! Pff...”.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO SCANDALOS Jucătorii lui FCSB, scandări xenofobe după succesul cu Sepsi: „Ne p***m pe Ungaria voastră! Să-ți dăm la m**e, bozgore!”

EXCLUSIV Duckadam, dezvăluiri despre un scandal-monstru din vestiarul Stelei: „I-a zis direct: «Ieși în p***a mă-tii afară!"»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
dansy
dansy  •  23 Iulie 2020, 16:16

Burleanu afara de la FRF .Sa vina DNA sa-l salte pe nemernic!

kamouniyak
kamouniyak  •  23 Iulie 2020, 14:31

Zelgin era in culmea fericirii pentru ca FCSB castigase, nu pentru ca il iubeste pe Burleanu. Am observat asta la el, cand FCSB pierde face niste interviuri ciudate rau.

magic4ever
magic4ever  •  23 Iulie 2020, 14:23

La cata coruptie este la FRF era normal sa se evite subiectul cu posibila suspendare sau dreptul de joc Fulop care era un om de baza la Sepsi pentru ca sunt cu musca pe caciula de la cazul Vlad...o sa se faca dreptate la TAS si ori se rejoaca finala cu echipele care au respectat regulamentele ori FRF o sa plateasca despagubiri serioase...DEMISIA CORUPTILOR DE LA FRF & LPF IN FRUNTE DU JUSTIN STEFAN SI BURLEANU!!!Ati devenit marionetele lui Becali, banii vorbesc...e foame mare de bani,nu???

Vezi toate comentariile (12)
Comentează