FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - POLI IAȘI 5-1

SEPSI - POLI IAȘI 5-1. Mircea Rednic, explicații după dezastrul de la Sfântu Gheorghe: „Jucătorii au primit bani, dar le-ați văzut reacția”

Mircea Rednic. Sursă foto: Facebook Poli Iași +10   FOTO
Mircea Rednic. Sursă foto: Facebook Poli Iași

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 22:13 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 22:25

Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a comentat eșecul usturător suferit de moldoveni în turul cu Sepsi din semifinalele Cupei, scor 1-5

„Concluziile sunt rușinoase. Nu mă refer doar la scor, ci și la evoluție. Am început cu 1-0, dar apoi s-a terminat 1-5. Am fost obligat să protejez câțiva jucători ținând cont de obiectivul pe care-l avem, acela de a ne salva, dar asta nu înseamnă ceilalți trebuie să se prezinte penibil!

Principalul vinovat e antrenorul, normal. Jucătorii primiseră chiar azi niște bani, dar reacția lor ați văzut-o! Strategia de aici n-a fost bună, dar acum nu trebuie să ne plângem. 

Ne-am prezentat rușinos, dar acum ne rămâne să ne concentrăm pe următorul meci din campionat. Trebuie să ne adunăm, să ne refacem pentru meciul cu Chindia Târgoviște”, a spus Rednic, la Look Sport. 

9 meciuride campionat are Rednic pe banca lui Poli: o victorie, o remiză și 7 eșecuri. În Cupă, a bifat o victorie și eșecul de aseară

+6 FOTO

SEPSI - POLI IAȘI 5-1. VIDEO + FOTO Covăsnenii sunt gata de finala Cupei României!

SEPSI - POLI IAȘI. VIDEO Mircea Rednic, sabotat din nou de portar! Prestație jalnică a lui Denis Rusu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
849116668469409
Andrei Kolozsi  •  25 Iunie 2020, 10:16

Si am mai ingropat o echipa !! comision ?

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  25 Iunie 2020, 09:33

Oare primarul Chirica nu are nimic de spus ? El la adus ! Doreste cumva sa intre in L2 ? Sau sa piarda primaria la scrutinul din toamna ?

ray51
ray51  •  25 Iunie 2020, 08:35

Jalnic. De neinchipuit cum echipa de fotbal a celui mai plin de istorie oras din Romania a fost lasata pe mana d-lui Rednic. Regret dar nu se poate juca fotbal cu un astfel de antrenor si astfel de jucatori. Ceva e putred si trebui amputat cat mai repede.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează