FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEPSI - U CLUJ

FRF a anunțat arbitrul pentru Cupa României » CCA l-a delegat pe gafeurul Ligii 1

Federația Română de Fotbal a anunțat azi arbitrul pentru finala Cupei României Betano: Cătălin Popa.
Federația Română de Fotbal a anunțat azi arbitrul pentru finala Cupei României Betano: Cătălin Popa.

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 14:47 / Actualizat luni, 22 mai 2023 15:05

Federația Română de Fotbal a anunțat azi arbitrul pentru finala Cupei României Betano: Cătălin Popa (41 de ani).

  • Sepsi - U Cluj e ultimul act din finala Cupei României. Meciul se joacă miercuri, de la 20:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro, în direct pe PrimaSport, DigiSport și OrangeSport

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-l delege pe Cătălin Popa la meciul care va avea loc la Sibiu, pe stadionul „Municipal”.

Florinel Coman are drum liber spre străinătate » Ce clauză de reziliere are în noul contract: „Dacă pleacă suntem varză și praf!”
FCSB
Florinel Coman are drum liber spre străinătate » Ce clauză de reziliere are în noul contract: „Dacă pleacă suntem varză și praf!”

Cătălin Popa, delegat la Sepsi - U Cluj, finala Cupi României Betano

Acesta va fi ajutat de asistenții Daniel Mitruți și Bogdan Gheorghe. Arbitru de rezervă va fi Iulian Dima, iar în camera VAR vor fi Istvan Kovacs și Andrei Chivulete.

Cătălin Popa e gafeurul Superligii

În cele 39 de etape disputate până acum, arbitrul care a comis cele mai multe erori din postura de central, indiferent dacă acestea au fost sau nu întoarse de VAR, e chiar Cătălin Popa, cel care va oficia finala. Piteșteanul are nu mai puțin de 13 greșeli grave în partidele pe care le-a condus. 

Miză uriașă pentru finala Cupei României Betano

Câștigătoarea Cupei va merge în preliminariile Conference League. Dar doar dacă aceasta va fi Sepsi. De ce? U Cluj nu are licență UEFA.

Dacă formația antrenată de Ovidiu Sabău va ridica trofeul, ar trimite în Conference League o echipă din Liga 1. A doua și a treia din campionat ar merge în turul al doilea preliminar din Conference, a patra ar disputa un baraj cu campioana din play-out (FCU Craiova sau FC Voluntari).

Bilete la finala Cupei României, Sepsi - U Cluj » Prețuri de la 25 la 40 de lei

„Biletele din sectoarele dedicate publicului general sunt disponibile online, pe site-ul bilete.frf.ro. Procesul de vânzare a biletelor din sectoarele rezervate fanilor finalistelor se realizează prin intermediul celor două cluburi. 

Prețul biletelor la finala Cupei României Betano: 25 RON (peluze) și 40 RON (tribune). Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate”, informează Federația.

Citește și: 

Decizii cât un titlu! » Cum l-a surclasat Hagi pe Becali + Dialog incredibil Charalambous - reporter

Becali, DEZLĂNȚUIT după Farul - FCSB: „Fără putere şi bărbăţie” » 5 jucători mitraliați: „Fără Cristea, eram în luptă, am insistat degeaba cu Cordea ăsta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Haha1989
Haha1989  •  22 Mai 2023, 18:21

Răsplătit pt *** de la Arad și pt alte "gafe". Este clar ca știe ce trebuie sa facă! Se știe în ce direcție va "gafa. " FRF pur și simplu ne sfidează și sfidează și bunul simți!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

soimiisibiu
soimiisibiu  •  22 Mai 2023, 15:54

Asa se recompensează looserii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează