FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SEMIFINALE

Sorin Cârțu n-are emoții după tragerea la sorți: „Să nu ne ascundem după deget”

Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova
Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 12:39 / Actualizat marti, 16 martie 2021 12:58

Sorin Cârțu (65 de ani), președinte la CS Universitatea Craiova, a comentat tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei României. „Juveții” o vor înfrunta pe Viitorul Pandurii Tg. Jiu în penultimul act al competiției.

Președintele vicecampioanei României a fost debordant de sincer după ce Craiova a fost cuplată cu singura divizionară secundă în semifinale, declarând că echipa sa nu ar avea nicio scuză dacă nu ar ajunge în ultimul act al Cupei.

Sorin Cârțu, despre semifinalele Cupei României

„Tragere bună pentru noi, de ce să ne ascundem după deget și să apelăm la vreun clișeu, că e meci de nu știu ce factură... Într-adevăr, sunt și surprize la meciurile de Cupe, dar trebuie să recunoaștem că am avut șansă și avem obligația să o exploatăm la maximum. Nu avem voie să nu jucăm finala Cupei, nu am avea nicio scuză”, a spus Cârțu la Pro X.

CS Universitatea Craiova o întâlnește pe revelația Ligii 2

CS Viitorul Tg. Jiu este revelația sezonului din Liga 2. În prezent, gorjenii antrenați de Flavius Stoican ocupă locul 3 și au șanse bune să ajungă în play-off-ul de promovare! Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, au 31 de puncte, doar unul sub liderul ASU Poli Timișoara.

31 de goluria înscris Viitorul Pandurii în acest sezon. Este cel mai bun atac al Ligii 2!

Citește mai multe știri despre Cupa României:

Flavius Stoican i-a pus gând rău Craiovei în semifinalele Cupei: „Voinicii mei au planuri mari!”

Eugen Neagoe, despre tragere: „Nu ne luăm după ce e acum la Dinamo”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
firaldo
firaldo  •  16 Martie 2021, 17:20

Nici Lokomotiv Tbilisi nu ne-am ascuns după deget...nici cu Iași...ar trebui mai multa decenta...intr-un final...la ce joc avem...de departe cel mai slab din primele 6...

ucv1948
ucv1948  •  16 Martie 2021, 15:38

Asa am zis si anul trecut cand am picat cu Poli Iasi ...

104312381121787
George Nelu  •  16 Martie 2021, 15:12

Sorine, poate le zici celor de la Gazeta Sporturilor, sa nu mai puna poza, de mai sus in articol. Sincer aratii, mai bine in pictura din curtea teatrului Sorescu dupa vandalism.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close