FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DUMBRĂVIȚA - CFR CLUJ 0-5

EXCLUSIV // UPDATE Starea goalkeeper-ului făcut KO în Cupă: „Când am ajuns acasă, mama și prietena mea plângeau. Probabil că Hoban mi-a salvat viața”

Miklos, a fost făcut KO de Mistrati, apoi a leșinat +17   FOTO
Miklos, a fost făcut KO de Mistrati, apoi a leșinat

Articol de , - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 10:05 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 18:08

Robert Mikloș (23 de ani), portarul făcut groggy în duelul din Cupă dintre Dumbrăvița și CFR Cluj (0-5), a oferit, în exclusivitate pentru GSP.ro, detalii despre situația sa, după clipele de panică trăite aseară în Gruia.

„Nu-mi mai aduc aminte de nimic din momentul acelei centrări. M-am trezit abia pe Salvare, în drum spre spital. M-am speriat pentru că nu știam ce-i cu mine acolo. Am revăzut ulterior fazele la televizor. Din câte știu, n-am mai avut puls, iar Hoban a fost primul care mi-a băgat mâna în gură să nu-mi înghit limba. Îi mulțumesc foarte mult, i-am și trimis un mesaj pe Instagram, mi-a și răspuns.

Starea goalkeeper-ului făcut KO în Cupă: „Când am ajuns acasă, mama și prietena mea plângeau. Probabil că Hoban mi-a salvat viața”

Când am ajuns acasă, mama și prietena mea erau acolo, plângeau. Îmi dau seama că erau foarte speriate, bine că am scăpat atât de ușor”, a declarat Mikloș. 

Probabil că Hoban mi-a salvat viața cu prima intervenție, să-mi scoată limba. Cred că l-am și mușcat, aveam gura încleștată. Știu că am apărat bine, dar nu-mi mai amintesc nimic din momentul acelei centrări la care s-a produs accidentarea.

- Robert Mikloș

„Îi mulțumesc și domnului Cristi Panin că a venit la spital să se intereseze de starea mea. Nu sunt supărat pe Mistrati, așa e în fotbal, se mai întâmplă, dar eu cred că merita cartonașul roșu. Mi-a trimis un mesaj, mi-a cerut scuze”, a adăugat goalkeeper-ul. 

Acesta a început fotbalul ca atacant, dar a fost convins să intre în poartă fiindcă „profesorul meu și-a dat seama că am calități de portar și îmi plăcea să mă arunc. Tatăl meu, Arpad, a fost portar în Divizia B, la CFR Timișoara”.

Eram sus în tribună, nici nu știu cum am ajuns jos, cum am sărit peste reclamele alea. M-a speriat, a fost groaznic când am văzut că nu mai mișcă. Slavă Domnului că a fost doar atât.

- Miklos Arpad, tatăl lui Robert, pentru GSP.ro

Robert Mikloș are 23 de ani, a terminat vara aceasta Facultatea de Sport și spune că „de acum vreau sa ma dedic numai fotbalului, să încerc să ajung cât mai sus. Echipa mea favorită e Real Madrid și idolul meu este Courtois”.

Robert Mikloș: „Durerea se resimte și pe cervicală, în jos. N-am avut puls câteva secunde”

Rămas inert în urma unui duel cu Mistrati, goalkeeper-ul celor de la Dumbrăvița a fost transportat de urgență, cu ambulanța, la o clinică din Cluj. După ce medicii l-au asigurat că e în afara oricărui pericol, Mikloș a revenit acasă, de unde a oferit în această dimineață ultimele vești despre starea sa de sănătate.

Clipe de panică la Dumbrăvița - CFR Cluj » Portarul Robert Mikloș, transportat cu ambulanța la spital după un contact violent + adversarul trebuia eliminat
Dumbrăvița - CFR Cluj
Clipe de panică la Dumbrăvița - CFR Cluj » Portarul Robert Mikloș, transportat cu ambulanța la spital după un contact violent + adversarul trebuia eliminat

Am o durere de cap destul de puternică, mă doare destul de tare locul unde m-a lovit, adică tâmpla, dar durerea se resimte și pe cervicală, în jos. Doamne ajută că e numai atât.

Am facut un RMN la coaste și stern, sunt OK din acest punct de vedere, nu e nimic fracturat, Iar la CT (n.r. - computer tomograf) la fel, am ieșit bine din punct de vedere neurochirurgical. Din câte mi-a spus maseurul echipei, câteva secunde nu am avut puls. 

Familia s-a speriat foarte tare, dar le mulțumesc pentru susținere tuturor. Am primit o grămadă de mesaje de încurajare”, a spus Robert Mikloș, pentru GSP.ro.

Starea goalkeeper-ului făcut KO în Cupă: „Când am ajuns acasă, mama și prietena mea plângeau. Probabil că Hoban mi-a salvat viața”
Miklos, a fost făcut KO de Mistrati, apoi a leșinat / foto: Imago Images

Miklos, KO. Arbitrul, fără reacție

Cel mai bun om al Dumbrăviței în debutul partidei, Miklos, a fost făcut KO de Mistrati. La un duel aerian în careul oaspeților, acesta l-a lovit cu capul în tâmplă și portarul a leșinat. 

Coechipierii au fost primii care au intervenit, ca să se asigure că nu și-a înghițit limba, apoi au apărut și medicii ambelor echipe, urmați de SMURD-ul care a pătruns pe teren. Lui Miklos i s-a montat un guler cervical, apoi a fost urcat pe targă și mai departe în salvare, iar emoțiile s-au mai disipat când și-a mișcat mâinile

+13 FOTO

La Spitalul de Urgență, unde a fost supus mai multor investigații, el a fost însoțit de tatăl său, fost viceprimar în Dumbrăvița, care venise la Cluj să-l vadă apărând. 

În ceea ce privește accidentarea sa, este discutabilă lipsa de reacție a arbitrului piteștean Robert Avram la agresiunea lui Mistrati. A părut un accident, fără intenție, dar și imprudența se sancționează. Chiar cu cartonaș roșu! Lucru confirmat și de fostul arbitru FIFA, Marius Avram, la „DigiSport Special”: "I-a pus în pericol integritatea fizică”. 

Citește și alte știri de actualitate: 

Urmează o iarnă infernală pentru SuperLigă » Două echipe aflate pe loc de play-off și ultima clasată sunt în prag de colaps!

Stupefiat după Oțelul - FCSB: „Inexplicabil! Milioane de euro pentru un lot care nu leagă 3 pase”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  12 Noiembrie 2022, 11:43

Miklos,chiar ne pare rău tu și portarul care a întrat în locul tău, ca de altfel toată echipa voastră chiar dacă a fost învinsă ,ați lăsat o impresie f. buna la Cluj ," NOTRE RESPECT " Sănătate și toate cele bune ! Oameni FAINI !

o_bic
o_bic  •  12 Noiembrie 2022, 03:10

Multa sanatate Robert !

piramidon
piramidon  •  11 Noiembrie 2022, 19:31
Postat de viola_sempre pe 11 Noiembrie 2022, 18:26

O tara intreaga arata cu degetul spre zc zcsb popesti leordeni, campioana omeniilor si a arbitrajelor, peste tot sunteti primiti cu fluieraturi si huiduieli, nimeni nu va suporta. Din 2003 de cand ati fost infiintati si pana azi sunteti cancerul fotbalului romanesc. Daca era sa fiti sanctionati pentru toate nemerniciile voastre, ati fi fost deja de mult timp desfiintati, dar in primul rand nu ar fi fost voie sa vi se permita sa existati. Clonei zc zcsb popesti leordeni ar fi trebuit cel mult sa i se permita sa se inscrie in campionatul judetean din Ilfov si sa jucati printre oile si caprele ciobanului infractor, idolul vostru

Multiaccount...fugi ma ca faci curent :))) Parerea ta are valoare exact ....zero :))) Tara aia de care vorbesti tu...mai mult de jumate e stelista ...iar ce viseaza 10 hateri ca tine ...e total lipsit de importanta :)))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează