FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OȚELUL - FCSB 0-0

Stupefiat după Oțelul - FCSB: „Inexplicabil! Milioane de euro pentru un lot care nu leagă 3 pase”

Oțelul Galați - FCSB 0-0 // sursă foto: Facebook @ SC Otelul Galati
Oțelul Galați - FCSB 0-0 // sursă foto: Facebook @ SC Otelul Galati

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 08:40 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 08:40

Jurnalistul Remus Răureanu s-a declarat uluit după Oțelul - FCSB 0-0 de modul în care arată jocul roș-albaștrilor, având în vedere faptul că Gigi Becali a cheltuit câteva milioane de euro pentru jucători în această vară.

Gigi Becali a băgat mâna adânc în buzunar în vară, transferurile de marcă fiind David Miculescu, Andrea Compagno și Billel Omrani. Primii doi au costat combinat 3,2 milioane de euro, Omrani a fost adus fără sumă de transfer, dar cu bani la semnătură. 

Becali a plătit mult și pentru alți jucători, precum Eduard Radaslavescu (850.000 euro), Joyskim Dawa (350.000) și Marco Dulca (250.000), dar rezultatele lasă de dorit.

Panduru l-a contrazis în direct pe Dică, imediat după Oțelul - FCSB: „O fi jucat, dar nu fotbal!” + ce n-a înțeles Nick la Pintilii
Oțelul - FCSB 0-0
Panduru l-a contrazis în direct pe Dică, imediat după Oțelul - FCSB: „O fi jucat, dar nu fotbal!” + ce n-a înțeles Nick la Pintilii

Remus Răureanu, după Oțelul Galați - FCSB: „Consumi milioane de euro pentru un lot care nu leagă 3 pase”

În această seară, jurnalistul GSP Remus Răureanu s-a declarat uluit de modul în care a jucat FCSB cu divizionara secundă Oțelul Galați, având în vedere câți bani a investit Gigi Becali.

„Toată echipa a fost sub așteptări. Consumi milioane de euro ca să creezi un lot care nu poate lega 3 pase cu o echipă de liga a doua. Este incredibil, par să fie bani aruncați!

Bine, poate Miculescu va fi vândut la un moment dat dacă-și va reveni, iar investiția va fi recuperată, dar acum... e aproape inexplicabil, să cheltui atât de mulți bani și să nu poți face nimic cu Oțelul din B”, a precizat Răureanu la emisiunea „DigiSport Special”.

3 antrenoriau pregătit-o pe FCSB în acest sezon: Toni Petrea, Nicolae Dică și Mihai Pintilii

Ce a reușit FCSB după transferurile din vară:

  • Calificare în grupele Conference League, dar ultimul loc acolo, cu două puncte adunate din 6 meciuri și înfrângeri umilitoare cu Silkeborg, 0-5 tur, 0-5 retur; 
  • Locul 7 în campionat momentan, la 3 puncte sub Petrolul, dar cu două meciuri în minus; 
  • Aproape de eliminare în Cupa României.

VIDEO » Ce a declarat Vlad Tudor după debutul la FCSB

Mai multe știri despre FCSB: 

Cum explică Miculescu egalul cu Oțelul: „Au jucat cu Steaua, e altceva” + ce spune Pintilii despre jucătorul de 1,7 milioane de euro

Ce spune Pintilii, după ce a fost propus din toate părțile ca antrenor cu puteri depline la FCSB: „Ține și de mine, și asta simt acum”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  11 Noiembrie 2022, 13:18
Postat de mihai041 pe 11 Noiembrie 2022, 10:17

Bă, prostule, iar ***? Ați fentat cupa României, cum ați fentat și Conference League unde ați luat 18 goluri. Tu nu citești prostiile pe care le debitezi? Omul ăsta a făcut o remarcă pertinentă. A cheltuit bani pe nimic. Aveți lot slab. Nu ne lua pe noi cu ați fentat cupa, cu axa Cojocaru-Galați, cu axa Cojocaru-Meme-Galați. Mai avea puțin și ne spuneai ca e de vina axa Terrei pentru prestațiile voastre lamentabile din Cupa României și Conference League. Nu te-ai săturat să te minți singur? Nu e de ajuns că, destul, își bate oierul joc de voi? Mai încercați , și alde ăștia ca tine, să îi găsiți scuze? Păi de-aia vă ia, mă, la mișto. Vede cât de proști sunteți. De fapt el însuși a zis că sunteți mulți și proști.

Te enervezi degeaba pe doispar nu trebuia sa reactioneze si el cand gsp l-a dat in vileag ca membru al axei?a terminat cu *** *** pe fb si pe la televiziunea portocalie iar acum continua mancatoria pe aici doisparul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mihai041
mihai041  •  11 Noiembrie 2022, 12:10
Postat de luciann pe 11 Noiembrie 2022, 10:17

Ce o fi asa de greu de explicat!? Echipa n-are antrenor! Pana nu aduce un antrenor capabil, n-or sa joace nimic, cu Rapid a fost o exceptie!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pROCURORULpOPORULUI
pROCURORULpOPORULUI  •  11 Noiembrie 2022, 11:36
Postat de gioni49 pe 11 Noiembrie 2022, 10:17

fcsb ul e de liga a 2 a

Becali sa spuna cit a dat Raspidului sa cistige meciul sa vazut cu Otelu ca meciul cu Rapid a fost trintit daca nu spune mare necaz si nenorocire va veni peste el; eu sunt Apostolu Romaniei

Vezi toate comentariile (14)
Comentează