FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  OȚELUL - FCSB 0-0

Panduru l-a contrazis în direct pe Dică, imediat după Oțelul - FCSB: „O fi jucat, dar nu fotbal!” + ce n-a înțeles Nick la Pintilii

Oțelul Galați și FCSB au remizat, scor 0-0, în runda secundă a grupei B din Cupa României. Nicolae Dică (42 de ani) a apreciat jocul fostei sale echipe, dar  fost contrazis imediat de Basarab Panduru (52 de ani).
Oțelul Galați și FCSB au remizat, scor 0-0, în runda secundă a grupei B din Cupa României. Nicolae Dică (42 de ani) a apreciat jocul fostei sale echipe, dar fost contrazis imediat de Basarab Panduru (52 de ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2022 23:25 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 07:28

Oțelul Galați și FCSB au remizat, scor 0-0, în runda secundă a grupei B din Cupa României. Nicolae Dică (42 de ani) a apreciat jocul fostei sale echipe, dar  fost contrazis imediat de Basarab Panduru (52 de ani). 

FCSB a făcut un meci slab la Galați, o remiză cu multe durități și puține momente de fotbal. Nicolae Dică a apreciat jocul drept „bunicel”.

Explicație incredibilă pentru haosul din finalul meciului Oțelul - FCSB: „Ce vreți? Se mai întâmplă!”
Oțelul - FCSB
Explicație incredibilă pentru haosul din finalul meciului Oțelul - FCSB: „Ce vreți? Se mai întâmplă!”

Nicolae Dică, după Oțelul - FCSB 0-0

„Nu vreau să zic asta, că au desconsiderat competiția. Și eu am fost la Arad (n.r. în primul meci din Cupă) tot cu jucătorii care au evoluat mai puțin. 

Azi a fost un joc bunicel, să zic așa. Chiar dacă Oțelul e o echipă de Liga 2, era clar că vor avea o ambiție mare, au avut 12.000 de spectatori. Dar FCSB trebuia să câștige, era echipa din Liga 1, cu jucători de valoare. Și-au creat câteva ocazii în prima repriză, au avut câteva faze fixe”, a spus Nicolae Dică la Orange Sport. 

Întrebat de Silviu Samuilă, moderatorul emisiunii, dacă a văzut la fel meciul, Panduru a fost categoric: „FCSB a jucat, dar nu fotbal! Fotbal nu a jucat. Să nu depășești un jucător tot meciul... Coman a depășit pe cineva azi?!”.

Pe asta nu am înțeles-o la Pintilii, că nu contează Cupa. Și Farul s-a dus cu niște copii, U Cluj a schimbat toată echipa, dar au câștigat
- Nicolae Dică

VIDEO. Gaz lacrimogen, împrăștiat din greșeală în tribune la Oțelul - FCSB: „S-a agățat spray-ul în gard. Se întâmplă!”

Citește și alte știri din Cupa României:

Știm prima echipă care merge în sferturile Cupei » Criteriul ciudat care o califică + noul format dă bătăi de cap și la FRF
GRUPE
Știm prima echipă care merge în sferturile Cupei » Criteriul ciudat care o califică + noul format dă bătăi de cap și la FRF
Fiul lui Alexandru Tudor a debutat pentru FCSB: „Mi-a plăcut mai mult mingea decât fluierul!” + ce fotbaliști îl inspiră
Oțelul - FCSB 0-0
Fiul lui Alexandru Tudor a debutat pentru FCSB: „Mi-a plăcut mai mult mingea decât fluierul!” + ce fotbaliști îl inspiră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
donqhot
donqhot  •  11 Noiembrie 2022, 08:59

chiar nu conteaza Cupa. Ca unele echipe s-au dus cu copii in teren (nu ma corectati, am vrut sa zic copii, nu copiii) si totusi au castigat... asa e fotbalul. Nu pot pierde 2 echipe in acelasi meci.

johny2003
johny2003  •  11 Noiembrie 2022, 07:59

Pandurelu! Unii mai si muncesc, bah!)))

bocaliu
bocaliu  •  11 Noiembrie 2022, 01:20

2 gitanes

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close