FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  RIPENSIA - PANDURII 0-3

Stop vis » Ripensia părăseşte Cupa României în optimi. Pandurii, prima echipă calificată în sferturi

Gorjenii ajunseseră ultima oară în sferturile Cupei în 2011
Gorjenii ajunseseră ultima oară în sferturile Cupei în 2011

Articol de - Publicat miercuri, 30 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 29 octombrie 2013 23:01

Pandurii au stopat drumul Ripensiei în Cupă şi merg mai departe în sferturi, continuînd astfel lupta pe 3 fronturi: campionat, Cupă şi Europa League.

Elevii lui Pustai au învins duminică, în campionat, pe ACS Poli, cu scorul de 2-3. Ieri, a venit rîndul bănăţenilor de la Ripensia să fie bătuţi de gorjeni, cu scorul de 0-3. Locul, acelaşi "Dan Păltinişanu".

Cristi Pustai a menajat mai mulţi titulari, Eric sau Breeveld regăsindu-se pe bancă. Deşi a fost învinsă la scor de neprezentare, Ripensia nu s-a făcut de rîs şi chiar a pus de mai multe ori în pericol poarta lui Lazar, cei mai periculoşi oameni fiind Briciu şi Radu.

Mult mai pragmatici, gorjenii au lovit prima oară prin Elton Da Silva, care a pus capul, din 8 metri, la un corner bătut de Distefano (9). Tăvălugul a continuat la poarta timişorenilor, şi golul de 0-2 a venit în minutul 29, după o greşeală a lui Popa, care a pierdut un balon în faţa lui Cristea.

Acelaşi Cristea a centrat direct în 8 metri, de unde Adrovici a pus simplu latul. Tabela a fost închisă în minutul 62 de jucătorul Ripensiei, Ciobai, care a încurcat porţile şi a trimis mingea în cea proprie, încercînd să respingă de lîngă prima bară.

Elton da Silva, gol la debut
Fratele geamăn al fundaşului gorjean Erico Da Silva, Elton a debutat pentru Pandurii în partida de Cupă cu Ripensia şi a marcat golul de 0-1, în minutul 9. Elton, 24 de ani, a venit la Pandurii în această vară şi evoluează pe postul de mijlocaş la închidere.

Anagor e modest
Cel mai bun jucător al Ripensiei şi golgeterul echipei, Joseph Anagor, rămîne modest, gîndindu-se doar la promovarea cu echipa sa în liga a IV-a, deşi nivelul jocului său este clar superior ligii în care evoluează: "Deocamdată nu mă gîndesc la nici un transfer. Ne întoarcem la campionatul nostru. Vreau să îmi ajut echipa să promoveze în liga a IV-a", a spus Anagor pentru Digi.

"Ne bucuram că am ajuns aşa departe în Cupă. Îi mulţumim lui Dumnezeu că nu a fost un scor ruşinos" (Joseph Anagor, atacant Ripensia)

592907-ripensia-pandurii-0-3.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
unoxte
unoxte  •  31 Octombrie 2013, 20:35

felicitari pandurilor ca nu le-au dat mai multe goluri, i-au lasat cu moral bun la 3-0 ... care de fapt trebuia sa fie 2-0 daca nu-si dadeau singuri un gol

torque1981
torque1981  •  30 Octombrie 2013, 12:48

Felicitari Ripensiei pentru prestatia din cupa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează