FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  SUPERCUPA

Dan Nistor dezvăluie secretul Craiovei, după victoria din Supercupă: „Se vede, e un lucru bun”

Jucătorii Universității Craiova, euforici după Supercupa României +46   FOTO
Jucătorii Universității Craiova, euforici după Supercupa României

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2021 23:59

Dan Nistor (33 de ani), mijlocașul Universității Craiova, s-a declarat extrem de mulțumit de triumful din Supercupa României. Oltenii au făcut 0-0 cu CFR Cluj, dar s-au impus la loviturile de departajare, scor 4-2. 

AICI, toate detaliile despre Supercupa României

Euforic pentru că a intrat, alături de colegii săi, în istoria clubului, Dan Nistor a dezvăluit factorul decisiv în victoria echipei sale. Este vorba despre sistem. Craiova a jucat 4-2-3-1, cu Cicâldău în spatele vârfului Koljic, iar Nistor și Mateiu în fața apărării.

Dan Nistor: „Am schimbat sistemul, e un lucru bun”

„E bine, e foarte bine pentru mine și echipă, începem să învățăm să câștigăm trofee. A fost un meci greu, cei de la CFR s-au apărat foarte bine. Din păcate pentru ei, din fericire pentru noi, am câștigat noi și ne bucurăm foarte mult. Cred eu că e un trofeu meritat, că ne va da putere de muncă pe viitor.

Ieri am avut antrenament aici și am exersat penalty-urile, chiar cei 5 care au bătut astăzi au făcut-o și ieri. Majoritatea au ratat, dar azi au înscris. Lazar a stat în poartă, nu Pigliacelli. A fost o mică superstiție, se pare că ne-a ieșit.

Îmi doream foarte mult să câștig acest trofeu, am o foarte mare foame de trofee și nu vreau să mă opresc aici. E o performanță mare pentru mine, pentru club, am scris istorie, pentru că este prima Supercupă din istoria clubului. Am schimbat puțin sistemul, se vede în jocul nostru și cred că e un lucru bun pentru noi”, a declarat Nistor la DigiSport.

Eu sunt convins că la meciul de sâmbătă, cu FC Argeș, stadionul va fi full pe cât va fi posibil. Urmează meciul cu FC Argeș, este important, anul trecut am avut probleme mari cu echipele mai mici, sper să nu se întâmple și în acest an.
- Dan Nistor, Universitatea Craiova

Oltenii sărbătoresc câștigarea Supercupei

FOTO: Raed Krishan
FOTO: GSP
FOTO: GSP
FOTO: GSP
FOTO: GSP
+42 FOTO

Anghel Iordănescu: „Era normal să nu avem un meci spectaculos”

Citește mai multe știri despre Supercupă:

„Eroul” Mirko Pigliacelli, dezvăluire surprinzătoare după Supercupă » Ilie Dumitrescu, frapat: „În poartă senzațional, la declarații dator!”

Sorin Cârțu ar da Supercupa la schimb: „Era mai avantajos pentru noi”

Șumudică a stat doar 1 minut la flash-interviu: „Totul a fost contra noastră!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  11 Iulie 2021, 10:44

Danutule, anul asta ce mai poti pune osul la treaba, ca de la anul dai in primire. Pacat ca ti-a venit mintea la cap asa de tarziu, puteai sa ajungi jucator de jucator

Vezi toate comentariile (1)
Comentează