FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VASLUI - CFR CLUJ, AZI, 21:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tatăl lui Cristi Hăisan a pierdut finala în '93: "Măcar tu să ridici Cupa!"

Cristi Haisan, Haisan, FC Vaslui
Cristi Haisan, Haisan, FC Vaslui

Articol de - Publicat miercuri, 26 mai 2010 00:00

Fostul portar al Daciei Unirea Brăila vrea ca băiatul său, care l-a urmat în cariera de goalkeeper, să cîştige trofeul cu Vasluiul.

De 17 ani familia Hăisan visează la Cupa României. În vara lui 1993, tatăl lui Cristian Hăisan, Cătălin, care era portar la Dacia Unirea Brăila, pierdea finala împotriva Craiovei, 0-2. Acum, vrea ca fiul său să-l "răzbune".

"E un moment unic să joci o finală. Atunci era mai greu, Capitala făcea legea! Cristi poate să mă depăşească, să aducă acasă primul trofeu. Merită, fiindcă a făcut multe sacrificii pentru fotbal", spune cu mîndrie tatăl goalkeeperului de la Vaslui.

Mama nu se uită la meci
Cătălin Hăisan prevede o finală lipsită de spectaculozitate: "Ambele formaţii vor evolua cu frică, nu-i exclus să se repete scorul din campionat, 0-0, iar departajarea să se facă la penalty-uri".

Mama lui Cristi, Mariana, nu se va uita la tv, din superstiţie: "Indiferent de ce rezultat va fi, sînt mîndră de copilul meu, pentru tot ce a realizat. Îmi doresc însă nespus să aibă şansa pe care soţul meu a ratat-o".

"E prima finală din cariera mea de antrenor, dar şi prima finală pentru Vaslui, de aceea îmi doresc enorm s-o cîştig"
Marius Lăcătuş, antrenor FC Vaslui

- Aproximativ 400 de jandarmi vor asigura ordinea la finala Cupei.
- Accesul în stadion se va face începînd cu ora 17:00, pe baza biletelor şi a invitaţiilor.
- Celor două galerii vor fi preluate de jandarmi la intrarea în Iaşi, pe rute diferite, pentru a evita conflictele. Clujenii vor sta la peluza A, iar vasluienii la peluza B.
- Căpitanul moldovenilor, Wesley Lopes, le cere colegilor săi disciplină şi dăruire: "Trofeul va fi ridicat de cei care dau maximum pe teren şi care sînt disciplinaţi tactic. Finala o jucăm cu inima, cu capul, cu totul ce avem pentru a scrie istorie".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
 •  27 Mai 2010, 00:01

tata, cand vei invata sa vorbesti atunci sa comentezi.... si pentru stiinta ta, braila a promovat in liga a-2-a in acest sezon.... dar pt cei ca tine , cu un neuron , si ala obosit, e greu sa explici diferenta intre liga 2 si liga 4 ... bat pariu ca esti un cocalar cu lanturi de tinichea de 20 de kg la gat si cu poze pe "hifaiv" la sectiunea " sa moara dusmanii mei "

 •  26 Mai 2010, 11:10

ce vorbiti voi ba anonimilor de craiova sunteti in liga 4 si mai vorbiti...jegosilor daca era 10-2 nu se supara nimeni

juliusmad
juliusmad  •  26 Mai 2010, 10:26
Postat de pe 26 Mai 2010, 02:45

@soarta : Adevarat, saracul antrenor al lotului de juniori,Sandoi, numai el stie cum a fost posibil sa se aleaga cu dubla fractura (tibie si peroneu) in meciul acela fara ca arbitrul sa-l elimine pe cel care a faultat. Penalty la Lung :)) de galben pentru simulare ai auzit ? baiete, ai vazut alt meci ...

probabil ti-a povestit cineva meciul. Braila a ratat mult in meciul ala. baldovin, matinca au ratat incredibil. sandoi e vinovat in mare parte de accidentarea suferita, petrache era de doua zile cu piciorul acolo iar nevinovatul sandoi a tras cu o asa sete desi mingea era pierduta. @braila 93, nu ne zbatem sa revenim in liga 2 ci suntem virtual promovati cu 4 etape inainte.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează